Zgubiłem kamerę Hero3 BE
Rozpoczęty przez michau , 13 lut 2013 18:06
Napisano 13 luty 2013 - 18:06
Poszukuję kamerę GoPro Hero3 Black Edition z Battery BacPac, która została utracona na stoku narciarskim w Kotelnicy Białczańskiej w dniu 7 lutego 2013 roku. W środku karta pamięci Sandisk 64GB. Prawdopodobnie ktoś podniósł kamerę i schował bo gdy tylko poczułem, że odpadła mi z kasku, zatrzymałem się i odwróciłem ale kamery już nie widziałem. Sygnału Wi-Fi też nie mogłem namierzyć. Posiadam numer seryjny kamery więc mogę łatwo stwierdzić, że kamera należy do mnie.
Dla uczciwego znalazcy lub osoby, która wskaże pomocne informacje, które pomogą odzyskać kamerę znaleźne.
Jeżeli zauważyłeś ogłoszenia o znalezieniu kamery lub że ktoś próbuje sprzedać kamerę GoPro Hero3 Black Edition proszę o informacje.
Dla uczciwego znalazcy lub osoby, która wskaże pomocne informacje, które pomogą odzyskać kamerę znaleźne.
Jeżeli zauważyłeś ogłoszenia o znalezieniu kamery lub że ktoś próbuje sprzedać kamerę GoPro Hero3 Black Edition proszę o informacje.
GoPro Hero3 Black Edition & Wi-Fi Remote + SanDisk Ultra® microSDXC UHS-I 64GB + GoPro Battery BacPac
Napisano 14 luty 2013 - 07:04
No to masz nie fart 
Kamera była przymocowana na taśmę 3M i odpadła?
Pozdrawiam
ZiGi
Wysłane z mojego SE Arc S za pomocą Tapatalk 2
Kamera była przymocowana na taśmę 3M i odpadła?
Pozdrawiam
ZiGi
Wysłane z mojego SE Arc S za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Sprzedam -> GoPro Suction Cup
Napisano 11 styczeń 2014 - 18:41
witam!
Tak sobie pomyślałem czytając ogłoszenie michau'a, że może warto (wierząc w to, że na świecie są uczciwi ludzie) w obudowę GoPro wcisnąć jakąś karteczkę z namiarami na właściciela /nr telefonu oraz ewentualnie informację o nagrodzie za oddanie znalezionej kamerki/
. Na wszelki wypadek można te same informacje umieścić na karcie pamięci w postaci zdjęcia. Wydaje mi się, że osobie, która znajdzie kamerkę z takim opisem, o ile ma odrobinę przyzwoitości, trudniej będzie ją sobie zatrzymać /nie będzie mogła po prostu pomyśleć "ale mam farta, KTOŚ zgubił taki wypasiony sprzęt" bo od razu sobie przeczyta KTO jest właścicielem
/
pozdrawiam
bogdans
- ksz przyznał pochwałę
Napisano 12 styczeń 2014 - 20:55
Na allegro chcecie sznurka szukać? to chyba szczyt lenistwa. Pasmanteria, warto iść z obudową i przymierzyć czy przejdzie, oczywiście łatwo nie przechodzi ale wystarczy przypalić końcówkę zapalniczką. Ja mam taki sznurek i używam kamery bez obaw, że ją stracę wskutek odklejenia się przylepca.
P.S.
Moim zdaniem nie warto kupować gopro tether bo to też trzeba przykleić i dodatkowo za to płacić za sam sznurek który można do wszystkiego przywiązać daje praktycznie zerowe koszty.
Wróć do GoPro Hero3 · Następny nieczytany temat →

Do góry