Problem z importem filmów w gopro studio 2.0
Rozpoczęty przez wiewiorka , 15 paź 2013 11:09
Napisano 15 październik 2013 - 11:34
Kolego:
1. Umieściłeś wątek w złym dziale! (przeniosłem)
2. Temat wałkowany 1000x, przeszperaj trochę forum!
3. Trochę interpunkcji itp kropki przecinki i duże litery (ale tego co teraz pisze udaje że nie ma).
4. Po pierwsze vista! Która chodzi jak chodzi. Cineform nie widzi polskich znaków i nie wczytuje więc zatem plików z katalogów. Może to być przyczyną?
1. Umieściłeś wątek w złym dziale! (przeniosłem)
2. Temat wałkowany 1000x, przeszperaj trochę forum!
3. Trochę interpunkcji itp kropki przecinki i duże litery (ale tego co teraz pisze udaje że nie ma).
4. Po pierwsze vista! Która chodzi jak chodzi. Cineform nie widzi polskich znaków i nie wczytuje więc zatem plików z katalogów. Może to być przyczyną?
Napisano 12 listopad 2013 - 13:52
U mnie problem się rozwiązal po zmianie nazwy plików i folderów, tzn brak polskich znaków i jest ok.
Miałem to samo wczoraj(polskie znaki w nazwie foldery z którego chciałem zaimportować film) i pomogło skutecznie.
Drobiazg a można się nieźle zdenerwować...
Napisano 15 czerwiec 2014 - 15:39
Cześć.Widzę że nie tylko ja mam problem z importem plików do GoPro STUDIO. Niestety mój problem jest chyba inny.....
Po 1/ nie ma co gadać o polskich znakach bo nigdy ich nie wpisuję a poza tym importuje pliki z kamery GoPro Hero3 a przecież ona nie wpisuje polskich znaków (ale dla zasady zmieniłem nazwy i nadal nic).
Po 2/ GoPro Studio importuje mi stare pliki a nie importuje nowych konkretnie z dziś. Kręciłem szybkie psy (Harty) więc ustawiłem 50fps a wcześniej większość mam na 25fps.
Po 3/ nie ma logiki jedne importuje (mówię wyłącznie o plikach z GoPro) a innych nie (!?) Sprawdziłem ilość klatek nie ma żadnego wpływu.
HeHeheheheheh...... w trakcie pisania wpadł mi genialny pomysł i mam rozwiązanie! nie kasuję wpisu bo może komuś się przyda. Okazuje się że GoPro Studio nie radzi sobie (w Win8,1) z plikami zakopanymi w katalog w katalogu. konkretnie w moim przypadku pliki były na C:/Media/GoPro/Nowe/Wystawa_psow. wycofałem 2 katalogi niżej i wszystko HULA. Jakość sprzętu nie może mieć wpływu bo trudno o szybszy od mojego super szybkiego kompa na dodatek z grafiką na SLI.
Życzę powodzenia. Twórcy GoPro Studio powinni coś z tym zrobić.
Mario
Wróć do GoPro Studio 2.0 · Następny nieczytany temat →