Witam serdecznie ![]()
chciałabym kupić swojemu chłopakowi na prezent helikopter, do którego mógłby przymocować gopro, lecz niestety nie wiem, który helikopter wybrać. Modeli jest sporo ale obawiam się, że większość może mieć problem z udzwignięciem kamerki, a nawet jeśli to się uda boje się, że helikopter nie będzie płynnie latał z takim obciążeniem.
Czy ktoś z Was robił już jakieś eksperymenty z GoPro i tego typu zabawkami lub po prostu zna się na tym i jest w stanie wyrazić swoją opinię? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, gdyż chciałabym zrobić fajny prezent - wiem, że mój chłopak byłby bardzo szczęśliwy gdyby okazało się że rzeczywiście jest w stanie za pomocą takiego helikoptera nagrywać filmiki dlatego bardzo mi na tym zależy ![]()
Niestety ten oryginalny helikopter jak wiadomo jest dość drogi - ja chciałabym się zmieścić w 200- 300, maksymalnie 400 złotych, jeśli rzeczywiście będzie warto za dany model tyle zapłacić.
Sprzedawca, którego prosiłam o pomoc poradził mi modele Syma s33 oraz Syma s1 ale sam nie wyglądał na zbyt przekonanego ![]()