Witam.
Od paru dni testuję GP Black 3 + i nie mogę sparować urządzenia z pilotem. Robię jak w instrukcji i kicha!
Ani na ustawieniu Curent ani na New!
Ktoś ma jakiś pomysł?
Napisano 23 grudzień 2013 - 21:21
Witam.
Od paru dni testuję GP Black 3 + i nie mogę sparować urządzenia z pilotem. Robię jak w instrukcji i kicha!
Ani na ustawieniu Curent ani na New!
Ktoś ma jakiś pomysł?
Napisano 23 grudzień 2013 - 21:35
może soft zaktualizuj. Ja też nie mogłem sparować, próbuj do skutku i musi się udać.
Napisano 23 grudzień 2013 - 22:58
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Napisano 24 grudzień 2013 - 09:22
Próbowałem odpala na początku pilot i później parowanie i na odwrót. Powinno załapać a tu kicha!!
Napisano 24 grudzień 2013 - 10:04
Mówię o aktualizacji kamery a nie pilota.
Napisano 24 grudzień 2013 - 10:38
Próbowałem odpala na początku pilot i później parowanie i na odwrót. Powinno załapać a tu kicha!!
Uściślijmy bo wg tego co piszesz robisz źle. Nie możesz włączyć pilota a później parowanie na kamerze.Samo włączenie pilota nic nie daje.
Na pilocie wciskasz kółko trzymając, naciskasz włączenie pilota. Pojawi ci się ikona kamery z dwoma strzałkami.
Następnie na kamerze wchodzisz w ustawienia WiFi i włączasz wifi z opcją Remote RC i New.Na kamerze taka sama ikona się pokazuję jak na pilocie.
Jak przy ikonce pojawi się jedynka wtedy możesz przerwać wyszukiwanie kolejnych kamer klikając kółko na pilocie.
Tak sparowana kamera z pilotem pozwoli ci np wyłączyć kamerę, włączyć, zmienić ustawienia itp.
Mówię o aktualizacji kamery a nie pilota.
Co daje aktualizacja kamery, przy braku wykonania podstawowych czynności parowania dwóch urządzeń >>??
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Napisano 25 grudzień 2013 - 13:04
Może błąd softu jakich pełno. Nie mówię, że na pewno ale zaktualizować nie zaszkodzi.