Napisano 17 styczeń 2014 - 23:48
Napisano 19 styczeń 2014 - 23:56
Chyba pierwszy MOTOfilm który zobaczyłem od pierwszej do ostatniej sekundy! MEGA!
Napisano 22 styczeń 2014 - 23:12
Dziękuje miło, sezon niebawem się zaczyna , dla zainteresowanych tematem mogę obiecać dużo dobrej produkcji, niestety nie są w całości kręcone gopro.
Mam nadzieje że administracja nie ma nic przeciwko udostępnianiu ich tutaj, oczywiście gopro za każdym razem będzie dawało popis.
Pozdrawiam Rafał.
Napisano 23 styczeń 2014 - 13:16
Jak długo są jakieś ujęcia z GoPro, to nie będziemy mieć nic przeciwko .
Napisano 23 styczeń 2014 - 15:55
W moich filmikach jest sporo zwolnień, 720/120 robi oczekiwany efekt więc gopro będzie w każdej produkcji.
Napisano 23 styczeń 2014 - 16:21
Również planuje podobny projekt, jako że Głogów miasto w który mieszkam ma świetne warunki to tego typu zawodów :
I jeżeli będą rozgrywane Mistrzostwa Polski lub Europy, to również coś ciekawego postaram się poskładać
Sam film jak najbardziej pozytywny, ale mam jedno ale, fajnie by było gdybyś slomo i wjazd scen bardziej dostosował byś do rytmu muzyki
GoPro Hero 3 Black + Battery BacPac + SanDisk Extreme 32GB
Napisano 24 styczeń 2014 - 16:08
Wiem mnie też to trochę nurtuje, jest t wina zacinającego się komputera czasem nie jestem w stanie sprawdzić czy wyszło idealnie bo jak zatnie to przeskoczy o parę sekund. Rozumiem przejście scen jest do ogarnięcia ale np. jak motocykl upada na przysłowiowe bum czyli w połowie sceny i wydaje mi się że jest super, po wyrenderowaniu okazuje się że jest lipa. Dlatego zmieniam kompa i program do edycji . Przechodzę na imac pro oraz program Final Cut Pro