Jak w temacie?
Napisano 30 styczeń 2014 - 19:27
Jak w temacie?
Napisano 31 styczeń 2014 - 11:55
Korzystaj z Dropboxa aby przechowywać swoje zdjęcia i filmy. Z mojego linku dostaniesz 500MB więcej na start ![]()
Napisano 31 styczeń 2014 - 15:39
Słuchajcie na innych forach o innej tematyce często są robione akcje typu: ZAKUPY GRUPOWE ![]()
Może i tutaj by to wypaliło ? Jest robiona lista chętnych co kto chce i jedna zaufana osoba zbiera wszystko do kupy i robi zamowienie.
Myślę że w przyszłości też był bym chętny na zakup czegoś wspólnie. Informujcie czasem jak ktoś coś zamawia i można by się dorzucić o paczki.
Napisano 31 styczeń 2014 - 16:44
Ale na dx.com wysyłka jest darmowa, więc nie widzę sensu iść w kolejne koszty i wysyłać później po kraju...
Napisano 31 styczeń 2014 - 16:53
Aha ... a to nie wiedziałem. Może ktoś przybliżyć temat robienia tam zakupów ? Jak to się odbywa itp ?
Warto ? Nie warto ? Jakie jest ryzyko itp ?
Sorka za mały OT.
PS. Tak czy inaczej warto się do kogoś dołączyć skoro wysyłka jest za darmo ... a z PL i tak muszę za przesyłkę zapłacić więc czy to z allegro czy od kogoś "naszego" to już bez różnicy ... a towar jakby nie patrzeć tańszy.
Napisano 31 styczeń 2014 - 19:13
Nie widzę w tym żadnych zalet, tylko wydłuża to czas i komplikuje przelewanie pieniędzy
Korzystaj z Dropboxa aby przechowywać swoje zdjęcia i filmy. Z mojego linku dostaniesz 500MB więcej na start ![]()
Napisano 31 styczeń 2014 - 20:34
Pytanie było proste i szybkie jedne akcesorium za 3 dolary. No nic zamówię sam.
Napisano 08 luty 2014 - 10:32
Ja też robię zakupy na dx.com to może zrobimy razem?
Napisano 08 luty 2014 - 11:44
PW