Skocz do zawartości

"); //]]>
Zdjęcie

Wyprawa motocyklowa do Skandynawii - z GoPro a jakże :)

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nav

Nav

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów

Napisano 05 luty 2014 - 18:54

Witam Wszystkich!

Staram się w tym roku wygrać w Memoriale Piotra Morawskiego. Gdyby się udało, Memoriał zrealizuje moją motocyklową wyprawę ;) , ale ważna jest liczba głosów. Może zechcecie wspomóc mnie nieco w planach podbicia Skandynawskich autostrad i szczytów i oddać głos na wyprawę. Będzie to kolejny test dla mojej GoPro 3Black ;)

Głosować można tutaj:

Wystarczy kliknąć ‘Oddaj głos’, wpisać maila i potwierdzić gdy przyjdzie wiadomość na skrzynkę (uwaga, czasem trafia do spamu)

Rok temu też startowaliśmy i chociaż nie wygraliśmy to udało się zrealizować na własną rękę motocyklową wyprawę w Alpy i zdobyć przy okazji Mont Blanc. Jest nawet filmik ;) :

Z góry dziękuję każdemu za oddany głos i liczę na to, że będę mógł niedługo pochwalić się kolejnym zmontowanym filmem z GoPro - tematyka głównie moto i wspinaczka wysokogórska

#2 Bartq

Bartq

Administrator

• Admin
    • 248 postów
    • Miejscowość:Warszawa
    • Kamera:
      GoPro Hero 3 Black, Drift Ghost-S
    • Karta pamięci:
      2x Samsung SDXC 64GB

Napisano 06 luty 2014 - 11:40

Zagłosowane na dwa maile, powodzenia!

#3 Michal

Michal

I'm a Pro!

• Moderator
    • PipPipPipPipPip
    • 2014 postów
    • Miejscowość:L-k
    • Kamera:
      Hero 3 Silver
    • Karta pamięci:
      SanDisk Ultra 16GB (10)

Napisano 06 luty 2014 - 21:30

Chyba ktoś tutaj już był u nas z memoriałem Piotrka :)

Rejestruj nie filmy lecz emocje

#4 Nav

Nav

Member

• Użytkownik
    • Pip
    • 10 postów

Napisano 11 luty 2014 - 07:22

Dzięki wielkie za oddane głosy, w tym roku mamy naprawdę realne szanse ;)

#5 Michal

Michal

I'm a Pro!

• Moderator
      • PipPipPipPipPip
      • 2014 postów
      • Miejscowość:L-k
      • Kamera:
        Hero 3 Silver
      • Karta pamięci:
        SanDisk Ultra 16GB (10)

Napisano 11 luty 2014 - 12:05

A możesz coś więcej powiedzieć o memoriale? Z braku czasu sam aż tak się do końca nie zgłębiałem w temat. Tzn kojarzę idee itp. I nawet sam chciałbym wystartować ale przez brak czasu itp sam wiesz.
      Rejestruj nie filmy lecz emocje

#6 Nav

Nav

Member

• Użytkownik
      • Pip
      • 10 postów

Napisano 14 luty 2014 - 21:13

Jest to oczywiście forma upamiętnienia górskiej działalności Piotrka Morawskiego, i jego wkładu w polski himalaizm, ale jest o tyle ciekawa, że każdemu daje szansę zrealizować podróż jaką tylko sobie można wymyślić. Chociaż wiadomo że im ciekawsza wyprawa tym większe szanse ma.

Zasady są proste: zgłaszamy się, wpisujemy między innymi jaka kwota potrzebna jest na zrealizowanie naszej wyprawy, ile będzie trwała. Następnie zbieramy głosy, i po miesiącu komisja wybiera, którą wyprawę realizuje spośród tych, które zebrały najwięcej głosów.

Oprócz wygranego 'grantu' na wyprawę, można dostać wyróżnienie i sprzęt turystyczny/sportowy.

Wróć do Off topic · Następny nieczytany temat →