Napisano 11 luty 2014 - 14:31
Napisano 11 luty 2014 - 14:39
No teraz to wygląda ładnie
Napisano 11 luty 2014 - 14:58
Widzę, że koledzy też już sezon zaczynają. Super ! U nas też już pierwsze jazdy się zaczęły. Powiedz mi na jakiej zasadzie tak dobrze słychać twój głos itp. Macie jakiś zestaw podpięty do kamery i dzięki któremu się porozumiewacie czy coś innego ? Z doświadczenia wiem, że motocyklista jadący z przodu nie będzie słyszał tego co chcemy mu powiedzieć A tu od razu reakcja itd
Pozdrawiam LwG
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy
Napisano 11 luty 2014 - 17:50
No teraz to wygląda ładnie
Ten film jeszcze montowałem na starych ustawieniach Sony Vegasa, ale skoro nie zauważyłeś tych kolorków to chyba takie straszne to nie było
Widzę, że koledzy też już sezon zaczynają. Super ! U nas też już pierwsze jazdy się zaczęły. Powiedz mi na jakiej zasadzie tak dobrze słychać twój głos itp. Macie jakiś zestaw podpięty do kamery i dzięki któremu się porozumiewacie czy coś innego ? Z doświadczenia wiem, że motocyklista jadący z przodu nie będzie słyszał tego co chcemy mu powiedzieć
A tu od razu reakcja itd
Pozdrawiam LwG
No zaczynamy powoli.
Zamontowałem koledze GoPro na półce kierownicy, do tego otwarte drzwiczki, pewnie dlatego dobrze było słychać głos.
Co do komunikowania się, to że kolega do mnie coś mówił w trakcie jazdy to usłyszałem dopiero w domu, oglądając nagranie.
Napisano 12 luty 2014 - 16:47
Po ,,Focus Mall" poznałem że to ,,sąsiecki" Piotrków