Napisano 11 luty 2014 - 14:31
Napisano 11 luty 2014 - 14:39
No teraz to wygląda ładnie ![]()
Napisano 11 luty 2014 - 14:58
Widzę, że koledzy też już sezon zaczynają. Super ! U nas też już pierwsze jazdy się zaczęły. Powiedz mi na jakiej zasadzie tak dobrze słychać twój głos itp. Macie jakiś zestaw podpięty do kamery i dzięki któremu się porozumiewacie czy coś innego ? Z doświadczenia wiem, że motocyklista jadący z przodu nie będzie słyszał tego co chcemy mu powiedzieć
A tu od razu reakcja itd
Pozdrawiam LwG
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy ![]()
Napisano 11 luty 2014 - 17:50
No teraz to wygląda ładnie
Ten film jeszcze montowałem na starych ustawieniach Sony Vegasa, ale skoro nie zauważyłeś tych kolorków to chyba takie straszne to nie było ![]()
Widzę, że koledzy też już sezon zaczynają. Super ! U nas też już pierwsze jazdy się zaczęły. Powiedz mi na jakiej zasadzie tak dobrze słychać twój głos itp. Macie jakiś zestaw podpięty do kamery i dzięki któremu się porozumiewacie czy coś innego ? Z doświadczenia wiem, że motocyklista jadący z przodu nie będzie słyszał tego co chcemy mu powiedzieć
A tu od razu reakcja itd
Pozdrawiam LwG
No zaczynamy powoli. ![]()
Zamontowałem koledze GoPro na półce kierownicy, do tego otwarte drzwiczki, pewnie dlatego dobrze było słychać głos. ![]()
Co do komunikowania się, to że kolega do mnie coś mówił w trakcie jazdy to usłyszałem dopiero w domu, oglądając nagranie. ![]()
Napisano 12 luty 2014 - 16:47
Po ,,Focus Mall" poznałem że to ,,sąsiecki" Piotrków ![]()