Słuchajcie jak w temacie. Nie orientuję się dokładnie jakie są to małe kwoty. W razie czego proszę o info na pw. Filmowanie na skraju województwa mazowieckiego oraz warmińsko-mazurskiego.
Napisano 19 luty 2014 - 12:26
Słuchajcie jak w temacie. Nie orientuję się dokładnie jakie są to małe kwoty. W razie czego proszę o info na pw. Filmowanie na skraju województwa mazowieckiego oraz warmińsko-mazurskiego.
Rejestruj nie filmy lecz emocje / Nie oglądaj filmów, spróbuj zrobić to sam żyj, zacznij żyć!
Napisano 19 luty 2014 - 19:50
Siema powiem ci tak w dziale amatorka to są śmieszne pieniądze myślę ale w dziale PRO gruba kasa
plusy amatorki typu phantom:
niska cena (takie jest moje zdanie)
Plusy profeski typu
Wysoka jakość i pewność materiału ![]()
Cenę masz na ich stronie .pierwsza z brzegu jeśli uwarzacie że to reklama to się mylicie i usuńcie link
Napisano 19 luty 2014 - 20:00
Szkoda że nie mam kogoś z quadro koło siebie. Bo potrzebuje nakręcić parę filmów. I nikt znajomy nie ma latającego sprzętu. Gdyby nie ograniczenia czasowe i ważniejsze wydatki trzanołbym sobie twoje cudo plus gimbal
W sumie to koszt raptem za jeden dzień zdjęciowy a więc ![]()
Rejestruj nie filmy lecz emocje / Nie oglądaj filmów, spróbuj zrobić to sam żyj, zacznij żyć!
Napisano 19 luty 2014 - 20:05
Napisano 19 luty 2014 - 21:43
Szkoda że nie mam kogoś z quadro koło siebie.
Kiedy i gdzie dokładnie potrzebujesz?
Napisano 20 luty 2014 - 01:10
Dam Ci znać jutro wieczorkiem ![]()