Witam,
Jakie mocowania muszę dokupić żeby korzystać z tego w aucie oraz na rowerze?
Pzdr

Napisano 09 kwiecień 2014 - 10:19
Witam,
Jakie mocowania muszę dokupić żeby korzystać z tego w aucie oraz na rowerze?
Pzdr
Napisano 09 kwiecień 2014 - 12:20
Właśnie od 10 minut przeglądam i praktycznie każde z gwintem 1/4. Ja kupuję do roweru to .
W tym sklepie też są przyssawki do szyb.
W ogóle gwint 1/4 to super sprawa i aż dziw że wcześniej np. gopro tego nie zastosowało.
Przed chwilą dopasowałem do Drifta bardzo fajny statyw który był w zestawie z lunetką do oglądania gwiazd(prezent pod choinke z przed 10 lat). Fajna sprawa. ![]()
Napisano 09 kwiecień 2014 - 18:43
Napisano 10 kwiecień 2014 - 09:15
Trudno się nie zgodzić z tym, co napisał MIstrzCK - lepiej kupić raz a dobrze ![]()
DRIFT ma bardzo dobrą przyssawkę, owszem dość drogą, ale jest sprawdzona. W finałach Driftingowych Mistrzostw Polski używaliśmy 16 kamer z przyssawkami, prędkości duże, przeciążęnia duże, również uderzenia - żadna kamera nie odleciała. Filmy bardzo stabilne.
Co do 1/4 cala w GoPro - oczywiście być powinno, ale GoPro sprytnie (dla siebie) korzysta jedynie z autorskiego systemu mocowań ![]()
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Napisano 10 kwiecień 2014 - 16:59
Przyssawka z Drifta sprawdza sie bardzo dobrze, posiadam i ja. Wolę trochę dopłacić, i nie zastanawiać się czy moja kamera jest jeszcze przy aucie
Do roweru polecam Handlebar Roll Hero, też nabyłem- choć z przeznaczeniem do różnych ujęć z quada
Napisano 14 kwiecień 2014 - 12:43
Zastanawiam się nad zakupem Drift Ghost S lyb GoPro Hero 3+ black, skłaniam się ku tej pierwszej, ale mam pytanie, gdzieś obiło mi się o uszy, że mocowania pasują z GoPro do Drift Ghost S, czy to prawda jest?
Jak brałem pod uwagę tylko GoPro wpadły mi w oko zamienniki w całkiem rozsądnej cenie i tak myślę czy można je kupić do Drifta?
Poszukuję mocowań do kasku, na ramę moto i roweru, a także do samochocu, jakaś przyssawka czy coś takiego, widok przez przednią szybę.
Napisano 14 kwiecień 2014 - 13:28
Tak pasują, dzięki zastosowaniu małego adaptera/śruby za kilkanaście zł
Później dostajemy otwarte drzwi do wszelkich zamienników różnych producentów, w fajnych cenach ![]()
Napisano 15 kwiecień 2014 - 09:56
Podłączę się pod temat ale z trochę innym pytaniem.
Jak zabezpieczacie kamerę przed zgubieniem?
Mi trochę brakuje jakiegoś technologicznego otworu do którego można by przyczepić smycz lub coś innego (ja mam przypon wędkarski, niby OK ale trochę uciążliwe zdejmowanie).
Napisano 15 kwiecień 2014 - 19:20
![]()