Witam wszystkich. Ostatnio. kamera mi upadła z wysokości i ułamała mi się część tego czarnego zaczepu od kamery. Potrzebuje kupić nowy, ma ktoś na sprzedaż ? Wygląda to tak w moim przypadku:

Napisano 13 kwiecień 2014 - 12:21
Witam wszystkich. Ostatnio. kamera mi upadła z wysokości i ułamała mi się część tego czarnego zaczepu od kamery. Potrzebuje kupić nowy, ma ktoś na sprzedaż ? Wygląda to tak w moim przypadku:
Napisano 13 kwiecień 2014 - 20:55
W sumie ja mam dwa, ale raczej mi jest przydatne. Napisz do freeway, wyślą Ci na 99% za free. Wyślij zdjęcie, napisz ze Ci pękła i prosisz żeby nowy wysłali i moim zdaniem będzie rozpatrzone pozytywnie ![]()
Napisano 13 kwiecień 2014 - 21:38
Dokładnie tak jak pisze poprzednik. Freeway uznaje takie coś i wyślą Ci nowy zatrzask za darmo
Wystarczy że do nich napiszesz.
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy ![]()
Napisano 14 kwiecień 2014 - 09:20
Napisałem. Czekam na odpowiedź i dzięki wielkie za pomoc! ![]()
Napisano 14 kwiecień 2014 - 09:36
Niestety mega FAIL. Freeway stwierdził, że nie sprzedaje zatrzasków osobno, ale mogą zrobić "specjalną" cenę 130zł za obudowę... bez komentarza.
Napisano 14 kwiecień 2014 - 20:00
A można wiedzieć co napisałeś?
Zazwyczaj sprawę rozpatrują pozytywnie .
Napisano 14 kwiecień 2014 - 20:44
Nie chciałem na bezczela wyłudzać, zapytałem, czy można kupić sam zatrzask:
Witam serdecznie. Piszę w sprawie pewnego problemu z moim GoPro Hero 3, a właściwie, to z obudową. Kilka dni temu kamera zaliczyła upadek, spadając z wysokości 2 metrów. Niestety przy upadku ułamał się zatrzask do kamery, połowa całego mechanizmu zatrzaskującego obudowę. Po zdemontowaniu uszkodzonych elementów (zdjęcie w załączniku), wygląda to właśnie w ten sposób. Tutaj moje pytanie, czy jest możliwość kupienia u Państwa tego zaczepu, bez konieczności wymiany całej obudowy ? Pozdrawiam
Napisano 14 kwiecień 2014 - 21:28
Ja bym po prostu wprost napisał czy wyślą mi nowy zatrzask. Powinno zadziałać
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy ![]()
Napisano 15 kwiecień 2014 - 12:02
No teraz, to już lipa niestety. Ehh...
Napisano 15 kwiecień 2014 - 12:40
Ja napisałem, że podczas zamykania obudowy mi pękła (tak było naprawde) i podesłałem zdjęcie i za 3 dni miałem w skrytce zaczep
Wychodzi na to że jeżeli pęknie sam od siebie to wysyłaja raz dwa, a jak z winy użytkownika to nie ![]()
Napisano 15 kwiecień 2014 - 13:24
Załóż nowego e-maila,wyślij jeszcze raz taj jak kolega wyżej może zadziała ![]()
Zawsze parę zł w kieszeni ![]()
Napisano 15 kwiecień 2014 - 17:34
Nie zdziwcie się Panowie, jak za jakiś czas Freeway zamiast być bardzo w porządku (jaki jest teraz) to będzie kręcił nosem i węszył w każdej reklamacji jakieś oszustwo... Zresztą Panowie (może i Panie) z Freeway pewnie czytają forum. Wszystko jest do czasu, kolega napisał prawde, że z jego winy to mu nie wysłali - proste, mógł skłamać i może dostałby "za darmo" nowy zatrzask, ale widać wolał zachować się fair, jednie mogli mu z czystej dobrej woli wysłać. Jeżeli coś popsujemy to niby z jakiej racji oni mają nam wysyłać nowe rzeczy? Chyba, że jakaś część miała "coś" wytrzymać, a zawiodła, wtedy myślę, żę jest podstawa do reklamacji. Koledze współczuje, że będzie musiał jednak wydać trochę pieniędzy na nowy zatrzask/obudowę, ale za nie cwaniakowanie szacunek bo przez takie "wyłudzanie" niedługo może skończyć się sielanka i tyle będzie z bardzo dobrego serwisu Freeway.
Ja napisałem, że podczas zamykania obudowy mi pękła (tak było naprawde) i podesłałem zdjęcie i za 3 dni miałem w skrytce zaczep
Wychodzi na to że jeżeli pęknie sam od siebie to wysyłaja raz dwa, a jak z winy użytkownika to nie
I tak powinno być, a jeżeli wysłali by jeżeli to była by wina użytkownika to to by była tylko ich dobra wola, nic więcej.
Napisano 16 kwiecień 2014 - 13:17
Jeśli dla dla kolegi 130 zł jest dużo czy mało to jego sprawa.
Ja napisałem co mi do głowy przyszło.
![]()
Napisano 16 kwiecień 2014 - 16:14
Nie no tak, z tym się zgadzam, chodziło mi bardziej o to, że na forum zauważyłem, że ten dobry serwis Freeway'a jest za bardzo wykorzystywany, nie to, że ja bronię, bo po to on jest żeby w słusznej sprawie dbać o klienta, ale słyszałem już o paru takich firmach, które było wobec kupującego/reklamującego w porządku, ale do czasu jak się nie kapneli, że Ci "poszkodowani" nie do końca mówią prawdę i są fair wobec ich. Także proponuje doceniać, że Freeway jest ok wobec nas i tak samo być ok w obec ich ![]()
Napisano 16 kwiecień 2014 - 17:38
Uważam, że 130zł, to dużo, z tego względu, że za 115zł (z przesyłką) kupię nówkę na Allegro. Wydawało mi się, że specjalna cena u dystrybutora będzie sporo niższa. Naprawdę nikt nie ma zbędnego zaczepu do sprzedania ?
A tak na marginesie, arecki dobrze mówi.