Witam,
dzisiaj przeglądać ofertę na allegro zauważyłem tanio ofertę oryginalnych akcesoriów dla kamery GoPro.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
jak dostaniesz graty daj znać czy wszystko ok, bo na aukcji napisano "Oryginał nie wątpliwej jakości zamiennik", to oryginał GoPro czy zamiennik w końcu
tak samo napisałem czemu taka droga przesyłka, to mi kolo odpisał, że za 16zł może mi wysłać oba przedmioty, dość nietypowe podejście do handlu, stąd moja prośba o potwierdzenie czy kolega 'Elwitoldo' jest solidnym kontrahentem
No dzisiaj Jaws do mnie dotarł i wszystko w jak najlepszym porządku. Zdziwiłem się nawet że w oryginalnym opakowaniu ponieważ zdjęcia na forum są bez.
I chyba zdecyduję się jeszcze na zakup ramki bo oprócz dobrej ceny jeszcze mam 20 zł od Allegro za zakup na urządzeniu mobilnym. ( promocja chyba do dzisiaj trwa )
[EDIT] Kurde chciałem ramkę ale już nic nie ma do sprzedania, okazja była nieziemska. Pozostaje mi się bawić moimi zwykłymi Frame-ami
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
|
GoPro be a Hero → Porady, triki, ulepszenia - wszystkie modele →
Dźwięk gopro (włączanie)Napisany przez Priders , 06 wrz 2014 gopro, dźwiek, włączanie, porady |
|
|
||
|
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3 →
Usterka Hero 3 Black EditionNapisany przez skejter67 , 01 wrz 2014 problem, usterka, gopro, hero3 i 1 więcej |
|
|
||
|
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Sporty rowerowe →
Freeride, DIRT - BochniaNapisany przez Lukasz , 29 sie 2014 freeride, dirt, downhill, bike i 6 więcej |
|
|
||
|
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3+ →
Ostrzeżenie dla nowych posiadaczy GoProNapisany przez Rafał Kotlowski , 28 sie 2014 gopro, uwaga, ostrzeżenie, hero |
|
|
||
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Nowe mocowanie: Szelki na psa "Fetch (Dog Harness)"Napisany przez Priders , 26 sie 2014 gopro, nowe, akcesoria, szelki i 3 więcej |
|
|