Tytuł: Nurkowanie - Hvar - Chrowacja
Kategoria: Sporty wodne i pod wodne
Data dodania: 02 September 2014 - 18:15
Autor: Lukasz
Opis: Ujęcia z nurkowania na 12 m pod wodą.
Edycja: Sony Vegas Pro 11.0
Jeśli chodzi o edycję głównie używałem efektów: Color Balance, Color Cruves, Levels i Stabilize. Dzięki temu z podwodnego mało ciekawego, dosyć niebiesko-zielonego obrazu wyszedł całkiem ciekawy film. Chętnie posłucham uwag i porad. ![]()
Nurkowanie Chorwacja GoPro 3+ Black
Rozpoczęty przez Lukasz , 02 wrz 2014 16:14
Napisano 02 wrzesień 2014 - 16:14
- Priders przyznał pochwałę
Napisano 12 październik 2014 - 19:59
Używałeś filtra podwodnego czy nie? Mi w morzu czerwonym zabrakło cserwonego filtra niestety. Mój film jest dobry nie idealny. (Jak z nim porobię to go tu podrzucę)Tytuł: Nurkowanie - Hvar - Chrowacja
Kategoria: Sporty wodne i pod wodne
Data dodania: 02 September 2014 - 18:15
Autor: Lukasz
Opis: Ujęcia z nurkowania na 12 m pod wodą.
Edycja: Sony Vegas Pro 11.0
Jeśli chodzi o edycję głównie używałem efektów: Color Balance, Color Cruves, Levels i Stabilize. Dzięki temu z podwodnego mało ciekawego, dosyć niebiesko-zielonego obrazu wyszedł całkiem ciekawy film. Chętnie posłucham uwag i porad.
Napisano 14 październik 2014 - 19:25
Nie używałem żadnego filtra i dodatkowego oświetlenia. Wszytko to zasługa efektu Color Cruves.
Tutaj masz tutorial, jak używać Color Cruves w Vegasie: http://kamerypov.pl/...s-w-sony-vegas/
Dzięki za pochwały, bo to mój 2 film w karierze filmowca. ![]()
Oryginalnie mój film też nie wyglądał zbyt ciekawie:
Załączone pliki
Napisano 15 październik 2014 - 16:00
Ja jednak zakupie filtry. Różowy do wód zielonych (jeziora i morza z roślinnością) oraz czerwony do mórz niebieskich). Koleś robił fotki pod wodą z czerwonym filtrem i były bombowe-pokazywał mi je od razu po skończeniu nurkowania
Wróć do Sporty wodne i pod wodne · Następny nieczytany temat →

Do góry
G0145699.JPG