Napisano 09 styczeń 2015 - 17:12
Witam ! Tydzień temu postanowiłem kupić kamerę GOPRO Hero. Wszystko byłoby dobrze, ale postanowiłem dokładnie przyjrzeć się kamerze zaraz po wyjęciu z pudełka. Zauważyłem coś dziwnego na kamerze, ni to rysa, ni to pęknięcie ale obawiam się czy nie będzie miało to wpływu na dalsze korzystanie z kamery. Możliwe, że to wada fabryczna lub po prostu wypadek przy transporcie. Głównie chodzi mi o to, aby ktoś spojrzał na owe "coś" i powiedział co to jest i czy warto się tego obawiać że tak powiem Z góry dziękuje za odpowiedzi !
Napisano 09 styczeń 2015 - 17:39
Ale co jest tym czymś ? Nic z twojego postu nie rozumiem ;)Opisz, o co ci chodzi.Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Jak się dobrze przyjrzysz to możesz zauważyć ową ryse lub pęknięcie zaraz pod obiektywem Zdjęcia niestety lepszego nie dało się zrobić.Ale co jest tym czymś ? Nic z twojego postu nie rozumiem ;)Opisz, o co ci chodzi.Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Napisano 09 styczeń 2015 - 17:56
Jak się dobrze przyjrzysz to możesz zauważyć ową ryse lub pęknięcie zaraz pod obiektywem Zdjęcia niestety lepszego nie dało się zrobić.
Spokojnie, nic się nie martw, to jest taki odlew plastiku, w innym przypadku mogłoby to być pęcherzyk powietrza pod obiektywem, nic z kamerą nie jest.
Wróć do GoPro HERO · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GOPRO, pęknięcie, rysa, kamera, hero, 2014
|
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO →
O co dokładnie chodzi z tą niewymienną baterią w GoPro HERO ?Napisany przez bartix1990 , 18 sty 2015 bateria, hero, 2014 |
|
|
||
|
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Sporty motorowe →
Podsumowanie sezonu 2014Napisany przez Żółwik , 17 sty 2015 motocykl, fjr, yamaha, sezon i 1 więcej |
|
|
||
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Czy opłaca się kupować etui do GoPro ?Napisany przez bartix1990 , 14 sty 2015 etui, gopro, hero, 2014, kupować i 1 więcej |
|
|
||
|
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] GoPro HD Hero 2 LCD Backpack akcesoria karta 32GB !Napisany przez plastuś , 10 sty 2015 gopro, hero2, lcd backpack i 2 więcej |
|
|
||
|
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Pozostałe video →
backstage Photoshot studio :DyskusjaNapisany przez skiper83 , 06 sty 2015 photoshot, gopro, nikon, D3100 i 1 więcej |
|
|