no właśnie jaki program zciągnąć do przeróbki filmy żeby leciały w jednym filmie dwa?
chcę robić takie porównania z 2 kamer
znacie taki jakiś prosty programik?

Każdy program do obróbki obsługuję taką funkcję jak splitu dwóch obrazów.
Tu masz jak to wygląda w Gopro Studio
Dla swojego programu wpisz po prostu split screen i nazwa programu.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!

A ja wetknę swoje 2 grosze xD bo filmy można edytować w takim programie do grafiki 3D, nazywa się Blender i jest całkowicie darmowy nawet do użytku komercyjnego, nie wiem jak się tu wstawia filmy ale na youtube jest pełno tutoriali wystarczy wpisać "blender video editing tutorial"

dzięki
teraz sciągam ten program gopro studio 2.0
zobaczymy jak ja to ogarnę w tym wieku heheheheh
jacqu1916 pytasz po co mi po Polsku?mnie jeszcze ruskiego uczyli w szkole hehehe ale postaram się,szkoda że nie ma gdzieś instruktażu po Polsku na yutubie do tego gopro studio
bo ważne jest dla mnie wycinanie z filmów fragmentów
mój stary program do filmów okazał się chyba za słaby
bo mały filmik nagrany silver 4, o dł 42 sec.50fps,153mb 1080 zmniejszył mi też do 1080 ale już na 49mb dramat
dlaczego tak zmniejszył filmik?? jakieś cuda

Wystarczy wkleić link do youtube i film się pojawi
Dzięki
a co do tego że filmy są małe albo słabej jakości to jest taka opcja albo raczej powinna być w każdym porządnym programie do edycji jak "bitrate" im większą się tam wartość ustawi tym pliki są większe ale i jakość lepsza ![]()

Dzięki
a co do tego że filmy są małe albo słabej jakości to jest taka opcja albo raczej powinna być w każdym porządnym programie do edycji jak "bitrate" im większą się tam wartość ustawi tym pliki są większe ale i jakość lepsza
RACJA DO 1080 WYSTARCZY 22 BITRATE CHYBA ![]()
![]()

![]()

22 powinno wystarczyć a jeśli się na youtube wrzuca film to wystarczy nawet 8 bo do takiego właśnie bitratu konwertuje filmy ten serwis ja swoje filmy z gopro zapisuje przy bitracie 40-50 bo chcę stracić jak najmniej jakości przy protunie ![]()