Witam
Kupię kamerę GoPro 4 Silver , używana lub nowa.Kwota jaką dysponuję to 1400 zł.
Zainteresowanych sprzedażą proszę o zostawienie komentarza , lub kontakt przez PW.
Pozdrawiam.
Witam
Kupię kamerę GoPro 4 Silver , używana lub nowa.Kwota jaką dysponuję to 1400 zł.
Zainteresowanych sprzedażą proszę o zostawienie komentarza , lub kontakt przez PW.
Pozdrawiam.
hehe przepraszam że zmuszam do tamtego działu ale trafiłeś w momencie zawieruchy związanej z burdelem na forum i między innymi wpisami użytkowników świeżo po rejestracji
Co do kupna kamery może być ciężka sprawa pół żartem pół serio poproś babcię niech się dorzuci do kamery 200pln bo nowy silver tak kosztuje a zgłosisz się do tego człowieczka i masz od ręki http://kamerypov.pl/...19830-filonnet/ a kamerkę znajdziesz w forumowym sklepie
Żartujesz ??? powiedz że żartujesz ... Forum sklep http://kamerypov.pl/index.php/store/1599zł chyba 99zł różnicy nie robi ...
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
ropa2 Dzięki ! Sprawdziłem ofertę i rzeczywiście jest możliwość rat Dzisiaj się przejadę do sklepu i zapytam dokładnie co i jak.
Jako że zrezygnowałem z kupna Hero 4 na raty w RTV euro AGD , ogłoszenie nadal aktualne
Kupię Hero 4 Silver !
Proszę bez odpowiedzi " dołóż 300 zł i kup nową" ,interesują mnie oferty do 1400 zł ,może minimalnie więcej.Nie stać mnie na nową , a w tej cenie w PL nie dostanę
Gdyby nie to , że dopiero dziś odzyskałem resztę funduszy już bym ją pewnie miał , bo na OLX czy allegro było trochę ofert używek , które mnie zainteresowały
Ale jak to zawsze bywa , kasa jest , a nie ma ofert , i na odwrót .. Dlatego szukam jakiejś ciekawej oferty ,może ktoś z forum chce się pozbyć ,lub wie kto ma taką na sprzedaż.
BTW.Ktoś wyżej wstawił link do forumowego sklepu pisząc " 1599 zł , 99 zł chyba różnicy nie robi "
Dlaczego cena tej kamery aktualnie jest znacznie wyższa ?
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Dembol swego czasu byłem zainteresowany , ale właśnie dostałem ofertę Hero 4 Silver.Jednak jak coś się zmieni będę pisał