Witam ![]()
Kupię kamerę GoPro 4 Silver , używana lub nowa.Kwota jaką dysponuję to 1400 zł.
Zainteresowanych sprzedażą proszę o zostawienie komentarza , lub kontakt przez PW. ![]()
Pozdrawiam.

Witam ![]()
Kupię kamerę GoPro 4 Silver , używana lub nowa.Kwota jaką dysponuję to 1400 zł.
Zainteresowanych sprzedażą proszę o zostawienie komentarza , lub kontakt przez PW. ![]()
Pozdrawiam.

hehe przepraszam że zmuszam do tamtego działu ale trafiłeś w momencie zawieruchy związanej z burdelem na forum i między innymi wpisami użytkowników świeżo po rejestracji ![]()
Co do kupna kamery może być ciężka sprawa pół żartem pół serio poproś babcię niech się dorzuci do kamery 200pln bo nowy silver tak kosztuje a zgłosisz się do tego człowieczka i masz od ręki http://kamerypov.pl/...19830-filonnet/ a kamerkę znajdziesz w forumowym sklepie ![]()

Żartujesz ??? powiedz że żartujesz ... Forum sklep http://kamerypov.pl/index.php/store/1599zł chyba 99zł różnicy nie robi ...

Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!

ropa2 Dzięki ! Sprawdziłem ofertę i rzeczywiście jest możliwość rat
Dzisiaj się przejadę do sklepu i zapytam dokładnie co i jak.

Jako że zrezygnowałem z kupna Hero 4 na raty w RTV euro AGD , ogłoszenie nadal aktualne ![]()
Kupię Hero 4 Silver !
Proszę bez odpowiedzi " dołóż 300 zł i kup nową" ,interesują mnie oferty do 1400 zł ,może minimalnie więcej.Nie stać mnie na nową , a w tej cenie w PL nie dostanę ![]()

Gdyby nie to , że dopiero dziś odzyskałem resztę funduszy już bym ją pewnie miał , bo na OLX czy allegro było trochę ofert używek , które mnie zainteresowały ![]()
Ale jak to zawsze bywa , kasa jest , a nie ma ofert , i na odwrót ..
Dlatego szukam jakiejś ciekawej oferty ,może ktoś z forum chce się pozbyć ,lub wie kto ma taką na sprzedaż.
BTW.Ktoś wyżej wstawił link do forumowego sklepu pisząc " 1599 zł , 99 zł chyba różnicy nie robi "
Dlaczego cena tej kamery aktualnie jest znacznie wyższa ? ![]()

Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!

Dembol swego czasu byłem zainteresowany , ale właśnie dostałem ofertę Hero 4 Silver.Jednak jak coś się zmieni będę pisał ![]()