Mój pierwszy film z GoPro. Pierwszy montowany. Same pierwsze razy ![]()
Jestem otwarty na wszelką krytykę, nie oszczędzajcie mnie. Jestem m.in. tu po to by się czegoś nauczyć. Zatem śmiało - krytykujcie ![]()

Mój pierwszy film z GoPro. Pierwszy montowany. Same pierwsze razy ![]()
Jestem otwarty na wszelką krytykę, nie oszczędzajcie mnie. Jestem m.in. tu po to by się czegoś nauczyć. Zatem śmiało - krytykujcie ![]()
Mój zestaw GoPro

Jest dobrze. W niektórych ujęciach 1:03, 1:29-1:46, 1:50 podkręciłbym balans bieli. Wydaje mi się że w 2:10 jest inny. Ale to nie twoja wina, tylko warunków pogodowych. Generalnie mgła i nie ma niebieskiego
Pasowałoby to podciągnąć ciepłymi kolorami. Na protune ładnie to możesz zrobić. Różne ujęcia na różnych odcinkach trasy na plus. Nie ma udziwnianych przejść, co zdarza się przy pierwszych razach ![]()
Generalnie miło się to ogląda. Dla mnie nie jest za długi, ale jaram się generalnie śniegiem i zimą. Oby tak dalej.
Pozdrawiam
PS: Tu uwaga. Kiedyś było przy okazji jakiegoś filmu poruszana kwestia stabilizacji. Tu widać kij DIY i wszystko gładkie jak pupcia. Tu też duży plus.

A ja się przyczepie do muzyki, bo trochę oklepana.
Jak na pierwszy raz to jest ok, popraw to co pisali poprzednicy i kolejne filmy na pewno będą co raz lepsze.
I jak najwięcej zimy i sportów zimowych po proszę ![]()