siema pęknęło mi gopro w miejscu do montowania innych mocowań pisałem do freeway i do gopro i wszyscy mi mówią że usterek mechanicznych nie naprawiają. Czytam jednak forum i piszą ze wymieniają im. Mam Gopro HERO 2014
siema pęknęło mi gopro w miejscu do montowania innych mocowań pisałem do freeway i do gopro i wszyscy mi mówią że usterek mechanicznych nie naprawiają. Czytam jednak forum i piszą ze wymieniają im. Mam Gopro HERO 2014
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
A tak myślałem że Hero 2014 to będzie jednorazówka dla producenta. Chyba producent myśli że jeśli to kosztuje 79-99$ to jeśli uszkodzi się to kupisz sobie nową
Zacznij kombinować jaka jest możliwość wyjęcia kamery z uszkodzonej obudowy. Może jako pierwszy w świecie uda Ci się to zrobić.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Pozdrawiam,
no obecnie jeszcze ten element sie nie oderwał wiec myśle że jeszcze mogę sie z tym pobawić. Kamere mam z Angli a gwarancja w angli też jest na wysokim poziomie. ten angielski dystrybutor powiedział mi że mam pisać do gopro.com a oni napisali że nic nie zrobią
myślałem nad kupieniem sportsman mount jak sie to złamie doszczętnie. a freeway napisał ze uszkodzen mechanicznych nie naprawiają.