Podkład muzczny
Rozpoczęty przez monster69 , 28 sie 2013 18:18
Napisano 28 sierpień 2013 - 18:18
Tak jak w temacie chcę zrobić podkład muzyczny w filmiku jak to zrobić z góry dzieki za odp
od moderatora:
Trochę źle sformułowane pytanie stąd "żart" LeoDogg`a. "Zrobić podkład" muzyczny to samemu stworzyć. "Dodać podkład" byłoby bardziej na miejscu. Piątka na zgodę i nie było tematu.
od moderatora:
Trochę źle sformułowane pytanie stąd "żart" LeoDogg`a. "Zrobić podkład" muzyczny to samemu stworzyć. "Dodać podkład" byłoby bardziej na miejscu. Piątka na zgodę i nie było tematu.
Napisano 28 sierpień 2013 - 19:15
To dziecinnie proste - musisz znalezc jakis kawalek, ktory by ci pasowal do filmu, najlepiej na cd, albo mp3. Potem podczas nagrywania w jednej rece trzymasz kamere a w drugiej cd playera/ mp3 playera. Jest też opcja dla bardziej muzykalnych a zarazem doświadczonych userów - mianowicie podczas nagrywania napierdalamy beat box w rytmie naszego wybranego podkładu, który ma być w filmie. Uwaga - kamera musi być w obudowie skeleton zeby byl dobrze słychać.
Sorki ale nie mogłem się powstrzymać ;D
Sorki ale nie mogłem się powstrzymać ;D
Ja i cała ta moja twórczość
Napisano 28 sierpień 2013 - 21:02
Ja dzisiaj na disco poszedłem wg twojej wskazówki, wyszło super
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 28 sierpień 2013 - 21:57
Pojawiła się taka odpowiedź, bo równie zabawne jest pytanie...
Ale niech będzie - bierzesz pierwszy lepszy edytor video (np. Movie Maker) i przeciągasz utwór na timeline. A przynajmniej jest tak w 90% przypadków.
Dokładniej:
PS: Rozumiem, że kupiłeś sprzęt za ponad tysiąc złotych nie mając najmniejszego pojęcia o edycji?
Ale niech będzie - bierzesz pierwszy lepszy edytor video (np. Movie Maker) i przeciągasz utwór na timeline. A przynajmniej jest tak w 90% przypadków.
Dokładniej:
PS: Rozumiem, że kupiłeś sprzęt za ponad tysiąc złotych nie mając najmniejszego pojęcia o edycji?
Napisano 28 sierpień 2013 - 22:27
(...) chodzi mi o to jak dodać muzyke w programie GoPro CineForm Studio dlatego umieściłem to pytanie w tym dziale ...
Było od razu napisać, że chodzi Ci o CineForm. Nie dodasz tam podkładu - .
Can I add music to my videos using the GoPro CineForm software?
This feature will not be available upon initial release but should be implemented in successive releases.
Najszybciej i najprościej (plus darmowo) - Microsoft Movie Maker - .