Kask GoPro + logotyp ?
Rozpoczęty przez Master070 , 09 wrz 2013 13:21
Napisano 09 wrzesień 2013 - 13:21
Witam wszystkich. W wyniku zbliżającej się zimy, chciałem zakupić kask, który umożliwiłby mi montaż kamery. Bardzo podobna mi się ten kask: . Tutaj moje pytanie, czy można kupić oryginalny kask, który GoPro sprzedaje, czy nie ma czegoś takiego ? Jeżeli nie, to zastanawiałem się nad kupnem takiego kasku: i naniesieniem logotypu na jego powierzchnię. Może ktoś ma doświadczenie w tym zakresie ? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Napisano 09 wrzesień 2013 - 13:46
Kasków GP nie ma jako takich! Generalnie kupujesz dowolny kask i naklejasz naklejkę. Te zdjęcie które podałeś to wzór! I to tyle w temacie. A sama procedura jest podobna do umieszczania mocowań na kasku. Przeczyść wcześniej kask i naklejaj naklejkę proste jak drut.
Napisano 09 wrzesień 2013 - 13:49
Standardowy kask narciarski z miękkim uchem dodatkowo nadrukowanym logiem. Jeśli chcesz takie logo każda drukarnia ci nadruk wykona. Logotyp spokojnie powinieneś dostać od producenta bo darmowa reklama to każdy by się połasił
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 09 wrzesień 2013 - 13:59
A orientujecie się może w jakiej kwocie bym się zmieścił, drukując ten logotyp ? Jeżeli się nie orientujecie, to po prostu przejdę się do pobliskiej drukarni i się dowiem A i jeszcze jedno... myślicie, że od producenta dostanę jedynie naklejki, czy szablon na szablon do malowania też mogę liczyć ? I do kogo konkretnie udać się z tą prośbą ?
Napisano 09 wrzesień 2013 - 19:46
Naklejki + woda/śnieg to zabieg na krótką metę niestety. Przynajmnej w moim wypadku, ale ja jeżdżę głownie jibb lub w puchu. Możesz sobie z naklejki zrobić szablon. Taśma malarska i spray. To wersja zrób to sam. Wersja extra to znaleźć koleżkę z areografem
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 09 wrzesień 2013 - 19:57
Mam lepszy patent - na allegro ogłaszają się drukarnie, które na termokurczliwej folii z impregnatem robią tzw. stickerbomby. Kupiłem takie coś bo będe składał sobie rower fixa. Są gotowce ale można zamówić sobie każdy wzór, koszt to około 50 złotych za arkusz o wymiarach 100 na 50 cm. Można zamowić z logiem GoPro i potem na gorąco na kask nalepić.
Ja i cała ta moja twórczość
Napisano 10 wrzesień 2013 - 04:24
no tak, ale ta folia, tzw. wylewna zaczyna się przy arkuszu 100 na 50 cm od 50 złotych. Mniejsze arkusze pewnie taniej można kupić.Miałem między innymi na myśli właśnie to o czym piszesz Leo
Spoko, jak tylko się odezwą to dam znaka
Ja i cała ta moja twórczość
Napisano 10 wrzesień 2013 - 07:13
Wlasnie dostalem mejla z Freeway, ze nie ma sprawy, podalem adres wysylki i maja wyslac najlejki
o ile prosiłeś naklejek ??
Bijemy rekordy ilości naklejek jakie nam wyśle Dystrybutor ?
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Wróć do Dyskusje ogólne o postprodukcji · Następny nieczytany temat →