Gopro Studio przestaje działać
Rozpoczęty przez smr , 15 lis 2013 10:14
Napisano 15 listopad 2013 - 10:14
Cześć.
Czy któryś z Was miał już ochotę wyrzucić laptopa przez okno podczas montażu filmu?
Boję się używać tego programu, bo strasznie jestem poirytowany gdy obrabiam film i nagle program przestaje działać- zwłaszcza przy końcu projektu i wszystkie dane zostają utracone.
A szkoda bo programik całkiem fajny.
A może jesteście w stanie coś poradzić w tej kwestii?
Dlaczego tak się dzieje?
Czy któryś z Was miał już ochotę wyrzucić laptopa przez okno podczas montażu filmu?
Boję się używać tego programu, bo strasznie jestem poirytowany gdy obrabiam film i nagle program przestaje działać- zwłaszcza przy końcu projektu i wszystkie dane zostają utracone.
A szkoda bo programik całkiem fajny.
A może jesteście w stanie coś poradzić w tej kwestii?
Dlaczego tak się dzieje?
Napisano 15 listopad 2013 - 10:44
Możesz podesłać błąd jak ci się pojawia? Jeśli nie pojawia się to w zdarzeniach systemowych będziesz miał informacje.
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 15 listopad 2013 - 12:08
Nie wiem jaki masz system operacyjny.
Ale w Windows-ie 8 wchodzisz w zarządzanie komputerem ( w windows xp chyba to jest panel sterowania > zarzadzanie komputerem).
Jak włączy ci się wspomniany program wchodzisz w pozycję Narzędzia systemowe > Dzienniki systemu Windows > Aplikacje.
Na środkowym oknie będziesz miał zdarzenia i tam powinien być twój błąd.
Ale w Windows-ie 8 wchodzisz w zarządzanie komputerem ( w windows xp chyba to jest panel sterowania > zarzadzanie komputerem).
Jak włączy ci się wspomniany program wchodzisz w pozycję Narzędzia systemowe > Dzienniki systemu Windows > Aplikacje.
Na środkowym oknie będziesz miał zdarzenia i tam powinien być twój błąd.
Pozdrawiam
Sebastian
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 25 grudzień 2013 - 22:10
Rozumiem ze program się wam wyłącza bez żadnej błędu/komunikatu.
Prosiłem dokładnie wkleić komunikat z systemowego rejestru. Wtedy jedynie będę mógł wam pomoc.
Następne wiadomości stylu mam ten sam problem będą kasowane, ponieważ nie wnoszą nic do rozmowy jak i nie dają żadnej podstawy do pomocy użytkownikowi.
Best regards
Sebastian
Prosiłem dokładnie wkleić komunikat z systemowego rejestru. Wtedy jedynie będę mógł wam pomoc.
Następne wiadomości stylu mam ten sam problem będą kasowane, ponieważ nie wnoszą nic do rozmowy jak i nie dają żadnej podstawy do pomocy użytkownikowi.
Best regards
Sebastian
Pozdrawiam
Sebastian
Napisano 25 grudzień 2013 - 23:21
Hmmm jakoś nie zdarzało mi się, chociaż raz było że program się zawiesił (Nie odpowiada) i po prostu trzeba było go wyłączyć, na szczęście regularnie co jakiś czas zapisuje swoje projekty przez co nie utraciłem całej pracy i to jest bardzo dobre wyjście w przypadku takich sytuacji. Wiem, że niektóre programy da się ustawić aby automatycznie np co minute sam zapisywał projekt albo coś w przypadku kiedy np padnie program czy braknie prądu to nie stracimy danych. Odnośnie waszych błędów to niestety tych tematów za bardzo nie ogarniam więc nie pomogę ale zapisywanie to dobra pomoc.
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy
Napisano 26 grudzień 2013 - 07:55
Zapisywanie projektu to podstawa... Kiedyś kilka h składałem sobie film z zawodów wędkarskich i nagle program się zawiesił (pierwszy i ostatni raz). Oczywiście wszystko poszło się... Nawet te automatyczne backupy nie zadziałały. Od tej pory mam nauczkę i zawszę zapisuję w trakcie tworzenia co kilkanaście minut.
A co do programu to do końca nie jest dopracowany... Kiedyś u mnie też się wywalał co kilka chwil... Po aktualizacji na szczęście już jest ok, ale jak widać nie u wszystkich działa tak jak powinien.