Takie pytanie testował już ktoś tą aplikacje na Lumi 625 ? Z tego co pisza to musi być 1GB RAM , a Lumia 625 ma 512
Z tego co wyczytałem to na 720 chodzi tylko jest problem z podgładem na żywo a tam też jest 512 ram .
Naturalnie jak sprawdze dam znać Tylko wpierw musze zakupić telefon i tutaj wacham sie miedzy lumia 625 a 820 .
820 niby lepsze parametry i na bank by na niej działało ,ale tutaj odstrasza mnie pękający wyświetlacz ...
dlatego tez zaczołem myśleć o 625 , tylko czy podejdzie pod app gopro ,bo znalazłem taki wpis
Dzięki aplikacji możemy zdalnie sterować praktycznie każdym aspektem kamery a także na naszym smartfonie uzyskać pogląd tego co znajduje się w zasiegu jej obiektywu. Aplikacja komaptybilna jest z wszystkimi kamerami z linii Hero3: edycjami Black, Silver i White a także z Hero2 jeśli wyposażony jest on w WiFi BacPac. Niestety minusem jest to, że aplikacji nie zanstalujemy na smartfonach z 512 MB RAM – jedynie modele z 1GB będą ją w stanie „obsłużyć.”
ale jak u Ciebie działa to już jest jakiś widok ...
Cześć
Apka bez problemu chodzi. Łączy szybko, ustawienia działają bez problemu ekspresowo, podgląd jedynie jest z ok 2sek przesunięciem, ale na Samsungu Note mam z takim samym odstępem czasowym, wcześniej na Htc było podobnie.
Pozdrawiam
Wow, super. Dzięki za odpowiedź.