Nowy dzial forum
Rozpoczęty przez marcin_730 , 25 sty 2014 10:29
Napisano 25 styczeń 2014 - 10:29
Witam, bedac na zimowym urlopie na stoku widzialem kilkanascie kamer GoPro. Wpadlem na pomysl stworzenia dzialu forum "widziani slyszani z GoPro" widzialem takie dzial na jednym forum samochodowym. Fajnie by bylo zgadac sie z kims kto byl w tym samym miejscu i wymienic sie ujeciami. Co o tym myslicie?
wysłano z SGS 2+
wysłano z SGS 2+
- Bartq lubi to
Napisano 25 styczeń 2014 - 17:18
Z tym że hasełko "be a hero" jest zapewne opatentowane przez GP.
Na poważnie to Bartek mógłby stworzyć kilka projektów do ściągnięcia i każdy by sobie wydrukował na folii ewentualnie można by zlecić taki interes na allegro każdy dla siebie nie są to duże kwoty.
Na poważnie to Bartek mógłby stworzyć kilka projektów do ściągnięcia i każdy by sobie wydrukował na folii ewentualnie można by zlecić taki interes na allegro każdy dla siebie nie są to duże kwoty.
Napisano 25 styczeń 2014 - 23:22
Do sedna mamy całkiem niezłe logo forum. I to my mamy się promować nie robić reklamę jakiś firmie! Można by tylko opracować jaki fajny concept naklejek np niebieskie tło naszego loga łączące sie z białym czy czarnym tłem i wtedy fajnie by to wyglądało naklejone na kasku.
Druga sprawa można by zrobić wstawkę reklamową forum przed filmem a np po logu GP.
Leo - Stwierdzasz to na podstawie własnych doświadczeń czy piszesz tak ogólnie???
Napisano 26 styczeń 2014 - 12:35
Od Freewaya wiem, pisali mi jak organizowale konkurs na swoim page na FB, naklejki na kask to co innego, pewnie by nic przeciwko nie mieli.
Jak Freeway mi podeslal gadzety na nagrody to napisali, ze GoPro nie pozwala im np. oficjalnie sponsorowac takich konkursow. Nawet chyba na stronie GoPro jest zapis co do uzywania lpich logo itp.
Tapnięte z Ajfona
Jak Freeway mi podeslal gadzety na nagrody to napisali, ze GoPro nie pozwala im np. oficjalnie sponsorowac takich konkursow. Nawet chyba na stronie GoPro jest zapis co do uzywania lpich logo itp.
Tapnięte z Ajfona
Ja i cała ta moja twórczość