Witam,
Mam problem z otworzeniem niektórych plików nagranych na Gopro hero3+ BE. Jestem już 4 dzień na nartach i z pierwszych 3 dni większość działało. W niektórych (dosłownie paru) filmikach kręconych pod koniec dnia miałem problem z otworzeniem (myślałem może że problem polega na tym, że gopro na wyczerpaniu baterii już coś szaleje). Dodam, że przed każdym z tych 3 dni formatowałem kartę (Samsung pro 64gb). Natomiast dzisiaj zapomniałem jej sformatować i działa tylko jeden filmik (ostatni nakręcony tego dnia - ok. 15 sek, a nagrałem ponad 10 gb materiału). Wydaje mi się, że mogłem kupić jakąś podróbkę karty pamięci, bo np jak podłącze gopro pod usb 3.0 to kopiuje się 4-8 mb/s.
Kiedy otwieram plik (bsplayer) to wyświetla się komunikat o braku kodeków. Kiedy importuje w Gopro studio to nic się nie dzieje...
Czy jest jakaś możliwość odzyskania nagranych materiałów ?
Napisano 12 luty 2014 - 18:50
Napisano 19 luty 2014 - 17:26
Przed chwilą próbowałem odpalić te filmiki przez HDMI.
Nie działają, ale pewnie dlatego, że miałem po nagraniu sformatowaną kartę (filmiki były na kompie i teraz je skopiowałem znów na kartę). A z tym całym programem też jest problem, wiec wydaje mi się, że już po ptakach
Napisano 19 luty 2014 - 18:51
Przed chwilą próbowałem odpalić te filmiki przez HDMI.
Nie działają, ale pewnie dlatego, że miałem po nagraniu sformatowaną kartę (filmiki były na kompie i teraz je skopiowałem znów na kartę). A z tym całym programem też jest problem, wiec wydaje mi się, że już po ptakach
Skopiowałeś sam plik .mp4 czy wszystkie 3 pliki które powstają podczas nagrywania? Wrzuć jakiś przykładowy plik na dropboxa czy gdziekolwiek (skąd łatwo można pobrać ), to sprawdzimy ja to działa
Korzystaj z Dropboxa aby przechowywać swoje zdjęcia i filmy. Z mojego linku dostaniesz 500MB więcej na start
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hero3+, gopro
|
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero5 →
Nagrania powyżej 2 minut nie chcą się przenieść na pulpitNapisany przez KaroleQ , 17 kwi 2017 gopro, be a hero, Hero 5, Session i 1 więcej |
|
|
||
|
Jak sformatować kartę SD w GoPro Hero5 Session ?Napisany przez KaroleQ , 07 kwi 2017 Gopro, Hero, Session, SD, Card |
|
|
||
Nagrane filmy mi urywaNapisany przez KaroleQ , 31 mar 2017 gopro, be a hero, Hero5, Session |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
Jakie oświetlenie polecacie ?Napisany przez Kilerrist , 25 mar 2017 oświetlenie, tanie, dobre, gopro |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO4 Session →
Kasowanie hasła Wi-Fi gopro sessionNapisany przez b@vid , 01 mar 2017 reset, kasowaine, hasła, WiFi i 4 więcej |
|
|