Jak w temacie
U mnie nie działa. LG L9 Android 4.0.4
Podgląd video - działa to u kogoś?
Rozpoczęty przez Jendruś , 06 sty 2013 17:52
Napisano 04 maj 2013 - 16:24
HTC HD2 działa mi ale nie tak jak powinno, aby jakkolwiek działało musiałem wywalić WM i wrzucić Androida (ver. 4.0.4) , (na WM nie ma App).
Problem mam gdy włączam nagrywanie, wówczas na smartfonie znika podgląd i pojawia się napis "Preview not supported", po wyłączeniu nagrywania podgląd wraca. Znika "na amen" gdy ustawiam rozdzielczość "cin", wówczas nie mam podglądu w ogóle. Oczywiście oprogramowanie w Hero Black mam najnowsze 3.4.2.9 i to na smartfona też. Opcja Video Previev/Previev Player mam na Software, na innych ustawieniach ciemny ekran. Czy spotkał się ktoś z takim problemem i ew. jak go rozwiązał??? Za wskazówki jak to poprawić - będę dźwięczny. Pozdrawiam.
Problem mam gdy włączam nagrywanie, wówczas na smartfonie znika podgląd i pojawia się napis "Preview not supported", po wyłączeniu nagrywania podgląd wraca. Znika "na amen" gdy ustawiam rozdzielczość "cin", wówczas nie mam podglądu w ogóle. Oczywiście oprogramowanie w Hero Black mam najnowsze 3.4.2.9 i to na smartfona też. Opcja Video Previev/Previev Player mam na Software, na innych ustawieniach ciemny ekran. Czy spotkał się ktoś z takim problemem i ew. jak go rozwiązał??? Za wskazówki jak to poprawić - będę dźwięczny. Pozdrawiam.
Napisano 04 maj 2013 - 18:26
Problem mam gdy włączam nagrywanie, wówczas na smartfonie znika podgląd i pojawia się napis "Preview not supported", po wyłączeniu nagrywania podgląd wraca.
W sumie u mnie jest tak samo ale dopiero dzisiaj to spostrzeglem ze sie wylacza podglad podczas pracy kamerki.
Rybka lubi plywac! C&R