Czy ktoś mógłby na szybko coś podesłać - tylko na jakiś sensowny serwis
Ghost-S
Rozpoczęty przez Michal , 19 lut 2014 16:26
Napisano 23 luty 2014 - 11:09
Na mysli mialem ze kompy kompami i ich wydajnosc.... Wrzucilem surowy plik aby wypowiadac sie na jego temat
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Aach, to widocznie nie zrozumiałem sugestii - nieważne...
Co do samego filmu - oczywiście z ciekawosci obejrzałem... Trudno mi się jednak jednoznacznie wypowiedzieć, ponieważ od tygodnia "działam" na monitorze 24" (wcześniej 17") i wszystko wyglada jakoś dziwnie. Poza tym nie mam żadnego doświadczenia w kręceniu ...
Napisano 29 maj 2014 - 20:16
Cześć,
bardzo proszę o wrzucenie ponownie surowego filmiku przez któregoś w posiadaczy ghosta s. Link D2idka już nie działa.... Sam wrzucę za jakiś tydzień swoje filmiki z prośbą co sądzicie o jakości, bo szczerze mówiąc nie jestem zadowolony Wydaje mi się że obraz jest na siłę wyostrzany przez co paradoksalnie jest nieostry. Nie wiem jak to lepiej opisać. Inna sprawa, że ruchy kamerą - niewielkie ruchy powodują że detale są słabo widoczne. Próbowałem już we wszystkich możliwych opcjach, bitratach, 1080 i 720p etc... słabo to wygląda.
Bardzo proszę o surowy plik bo nie wiem, czy powinienem reklamować kamerkę, czy może faktycznie ja coś źle robię...
Z góry wielkie dzięki!
edit, wrzucam pierwsze filmiki pod ocenę jakości:
Będę baaardzo wdzięczny za wasze pliki i opinie dotyczące moich.
Napisano 23 lipiec 2014 - 22:53
Udał mi się coś udostępnić. Zapraszam do oglądania:
Oglądałem na komputerze i po wgraniu filmu na youtube stracił on może 30% jakości.
Tak jak w opisie filmu. Nagrywałem w trybie VIVID 1080 60fps z kątem 160 st.
Pozdrawiam.
Pytanko mam. Dodałeś surowy filmik prosto z kamerki do youtube? Czy eksportowałem przez jakiś program?
- zapraszam na mojego rowerowego bloga.
- polub na fejsbuku