Słuchajcie już od jakiegoś czasu po głowie chodzi mi kwestia subskrybowania kanałów na yt! Aby mieć konto premium trzeba mieć 550 subskrybentów. Oraz chyba 80 czy 60 o tys wyświetleń filmów o ile to 2 jest drugie jest do ogarnięcia gorzej z tym 1. Co wy o tym myślicie?
Subskrybcje Youtube
Rozpoczęty przez Michal , 23 lut 2014 16:52
Napisano 24 luty 2014 - 22:49
Nagraj Let`s playa z Minecrafta to szybko wpadną suby Z tego co widzę, to ciężko z subskrypcjami dla montujących filmy np. z GoPro, nawet ludzie co trafią na Video of the Day na stronie GoPro nie mają jakiejś lawiny nowych subskrypcji pomimo, że inne filmy na ich kanale są dobre.
btw. Tworek ciekawe profilowe na YouTubie masz - już wiemy skąd tyle subskrypcji masz!
Moje żeglarskie filmy GoPro:
Napisano 09 marzec 2014 - 21:59
Nie ma czegoś takiego jak konto premium. Wszelkie dodatkowe opcję dostaje się z biegiem czasu niezależnie od liczby widzów/wyświetleń. Dla przykładu moje konto ma 13 subskrypcji i 231 wyświetleń, a ma wszystkie opcje z wyjątkiem płatnych subskrypcji. Istnieje jedynie konto "partnerskie" jednak i tego są dwa rodzaje, a mianowicie "youtubowskie" i "zwykłe" ( nazwy te nie są "zlane" z kontem tzn. nie ma np: napisanego jakie się ma ). Tutaj screen z moimi opcjami ( jak widać mam wszystkie ).
Mój sprzęt:
| Laptop Y580 - i7 3610QM / GTX 660M / Matryca HD / 1000 GB HDD 5400 rpm / 4 GB ram / Windows 7 Home Premium 64-bit
| Smartfon - Xperia U
Wróć do Dyskusje ogólne o postprodukcji · Następny nieczytany temat →