CineForm Studio Professional za darmo ze strony GoPro
Rozpoczęty przez wozny000 , 17 mar 2013 07:07
Napisano 17 marzec 2013 - 12:38
Też początkowo myślałem, że to trial. Ale nic nie wskazuje na to. Nie trzeba podawac żadnych kluczy, a potem nie wyskakują żadne komunikaty. Wszystkie opcje z wersji Professional są dostępne i nie ma żadnych problemów z pracą programu.
PS
aby pobrac inną wersję wystarczy w wyżej podanym przeze mnie linku zastąpic numer wersji.
Przykład:
wersja wyżej podana - 1.3.2.170
wersja starsza 1.3.1.165
Właśnie udało mi się poprawnie wpisac adres do pobrania tego dla MAC'ów:
wersja 1.3.2.165
i tutaj z innymi wersjami trzeba tak samo działac jak z linkiem do windowsa - zmieniamy w adresie numer wersji:
wersja 1.3.1.162
PS
aby pobrac inną wersję wystarczy w wyżej podanym przeze mnie linku zastąpic numer wersji.
Przykład:
wersja wyżej podana - 1.3.2.170
wersja starsza 1.3.1.165
Właśnie udało mi się poprawnie wpisac adres do pobrania tego dla MAC'ów:
wersja 1.3.2.165
i tutaj z innymi wersjami trzeba tak samo działac jak z linkiem do windowsa - zmieniamy w adresie numer wersji:
wersja 1.3.1.162
Napisano 18 marzec 2013 - 11:05
Aktualna wersja to 1.3.2.170
Z tego co pamiętam numery seryjne nie są potrzebne przy instalacji dopiero aktywację wykonuję się po.
Pobieram aplikację z linków kolegi i zobaczę czy to nie jest wersja trial ponieważ nie jest udostępniona nigdzie oficjalnie wersja bez ograniczeń.
Po instalacji pojawił się rzeczowy komunikat jak myślałem więc nie jest to wersja pełna a tak jak było to zawsze trial. Nie wiem czy nie we wcześniejszych wersjach było to 30 dni a teraz jest tylko 15.
Z tego co pamiętam numery seryjne nie są potrzebne przy instalacji dopiero aktywację wykonuję się po.
Pobieram aplikację z linków kolegi i zobaczę czy to nie jest wersja trial ponieważ nie jest udostępniona nigdzie oficjalnie wersja bez ograniczeń.
Po instalacji pojawił się rzeczowy komunikat jak myślałem więc nie jest to wersja pełna a tak jak było to zawsze trial. Nie wiem czy nie we wcześniejszych wersjach było to 30 dni a teraz jest tylko 15.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 18 kwiecień 2013 - 08:04
podejrzenia mam że niestety nikt tu ze zgromadzonych nie posiada wersji prof. Znalazłem w sieci witaminę ale nie testowałem. Nie mam w sumie takiej potrzeby, chociaż jak znajdę chwilę czasu to może potestuję.Zapytam inaczej czy ten profesjonalny soft jest przynajmniej stabilny w porównaniu do darmowego odpowiednika?
Napisano 07 październik 2013 - 10:08
Do przetestowania wystarczy wersja Trial.
Program beznadziejny. Adobe Premiere polecam za podobne pieniądze ( promocja ostatnio była za 199 zł) tak samo Vegas Sony
Program beznadziejny. Adobe Premiere polecam za podobne pieniądze ( promocja ostatnio była za 199 zł) tak samo Vegas Sony
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!