PROBLEM z wifi HELP!
Rozpoczęty przez Makaron , 24 mar 2014 08:35
wifi 3+ problem dioda#1
Napisano 24 marzec 2014 - 08:35
Witam posiadam obecnie kamerę gopro hero 3+ black edition zakupilem ja dwa dni temu, sprzęt jest nowy, wszystko ładnie działało do czasu gdy w ustawieniach chciałem wylaczyc migajace diody kiedy wcisnalem 'off' niebieska dioda od wifi zaczęła namolnie migac około 8-10 razy potem polsekundowa przerwa i tak cały czas
Z każdej strony Miga mi to cholerne niebieskie światełko jak na jakiejś dyskotece ...
Dochodzi do tego problem braku łączności pilota czy telefonu z kamera...
Wlaczalem i wylaczalem kamerę oraz wifi nic za każdym razem to samo, migajaca namolnie dioda z każdej strony kamery, probowalem także wykonać twardy reset nic to nie dało
Na zagranicznej stronie znalazłem podobny problem na którymś forum lecz jest on pozostawiony bez odpowiedzi
Proszę o jakieś wskazówki w celu zniwelowania problemu
Z każdej strony Miga mi to cholerne niebieskie światełko jak na jakiejś dyskotece ...
Dochodzi do tego problem braku łączności pilota czy telefonu z kamera...
Wlaczalem i wylaczalem kamerę oraz wifi nic za każdym razem to samo, migajaca namolnie dioda z każdej strony kamery, probowalem także wykonać twardy reset nic to nie dało
Na zagranicznej stronie znalazłem podobny problem na którymś forum lecz jest on pozostawiony bez odpowiedzi
Proszę o jakieś wskazówki w celu zniwelowania problemu
Napisano 25 marzec 2014 - 01:17
Nie nie wystąpił żaden problem podczas sciagania, za pierwszym razem scigalem ten update 2w1 potem oddzielnie i jest problem tylko z tym update od wifi
Tak jak wspomnialem na poczatku zaczęło się od tego ze chciałem wyłączyć diody w ustawieniach gdy to zrobiłem dioday od wifi te niebieskie zaczęły migac i migają za każdym razem gdy włączam wifi lecz ono nie działa ani z pilotem ani z apką ..
Tak jak wspomnialem na poczatku zaczęło się od tego ze chciałem wyłączyć diody w ustawieniach gdy to zrobiłem dioday od wifi te niebieskie zaczęły migac i migają za każdym razem gdy włączam wifi lecz ono nie działa ani z pilotem ani z apką ..
Napisano 25 marzec 2014 - 11:34
Lipa na amazon.UK nie ma serwisu do tej kamery po prostu musze ją odesłać i zamówić nową ech
Szkoda ze ten wątek pozostał bez rozwiązania bo jak widać nie jestem pierwszym przypadkiem i nie ostatnim..
Nie wydaje mi się, że musisz odsyłać tam gdzie kupiłeś. Ja też kupiłem kamerkę podczas pobytu w UK i jeśli miał bym wysyłać kamerę to musiał bym wysłać to Holandii tak jak pisze Huberto. Nie martw się zbytnio bo wiem (czytałem na forum), że bardzo szybko działają.
Be a HERO.
MacBook Air/ Dji Phantom 2/ Zenmuse H3-3D/ full FPV
Napisano 25 marzec 2014 - 15:49
Nie nie odsylam do amazona poniewaz kupilem ją z opcją prime wiec idzie to do ich magazynu i poprostu musza mi wrocic pieniadze a ja moge wtedy zamowic nową.
A co do nowego oprogramowania na wifi to mysle ze miesiac czekania minimum poniewaz ten problem ledwo co wyskoczyl malo o nim w sieci.
Narazie odesle zobacze co powiedza.
A co do nowego oprogramowania na wifi to mysle ze miesiac czekania minimum poniewaz ten problem ledwo co wyskoczyl malo o nim w sieci.
Narazie odesle zobacze co powiedza.
Wróć do GoPro Hero3+ · Następny nieczytany temat →