witam,
proszę was o ocenę jakości zdjęć wykonanych moją kamerką gopro hero 3+ silver
w ustawieniu 10 mpix, wide,
dzieki!
kurcze, nie wiem jak łączyć posty więc dodam jeszcze, że mam pewien problem. Otóż podczas nagrywania w maks rozdzielczości 1080 i fps 60 zrywa mi dźwięk (nierównomiernie) Natomiast przy 1080 i 30 fps nie ma tego problemu. Skąd to się bierze? Czyży moja karta ADATA 32 gb 10 class była za słaba?
dziś wrzucę lepsze zdjęcia.
Wytłumaczę jaśniej mój problem.
Podczas odtwarzania wideo na komputerze (uprzednio nagranego na mojej kamerce gopro hero 3+ silver w rozdzielczości 1080 i 60 fps )
obraz działał płynnie. Natomiast głos momentami dosłownie znikał (dokładnie było tak: słyszę dźwięki, nagle głucha cisza przez sekundę i później znów wszystko w porządku i tak cyklicznie)
Dodam że przy nagraniu wideo w tej samej rozdzielczości 1080 ale mniejszej ilości klatek na sek 30 fps, odtwarzanie dźwięku i wideo na komputerze było prawidłowe.
Mam kartę ADATA class 10, 32 GB
Proszę o radę osób, które mogą orientować się, co to może być.
dzięki
1. Wrzuć normalnej wielkości zdjęcia, te są wielkości znaczka pocztowego chyba, że to ja nie umiem ich pobrać...
2. Podepnij kamerę po HDMI pod TV i sprawdź odtwarzanie bezpośrednio z kamerki/ ewentualnie przez wifi na tel jak nie masz jak podpiąć się pod TV
Korzystaj z Dropboxa aby przechowywać swoje zdjęcia i filmy. Z mojego linku dostaniesz 500MB więcej na start