Naklejki na obudowy!
Rozpoczęty przez Michal , 05 kwi 2013 12:47
Napisano 05 kwiecień 2013 - 15:11
w sumie to chroni obudowę przed zarysowaniem - troszkę ale po co, najważniejszy jest obiektyw.
Są w sprzedaży do h2 takie silikonowe pokrowce w różnych kolorach które nie dość, że chronią to jeszcze światło się inaczej rozprasza czy coś takiego...
A te naklejki to jakaś bzdura chyba redbull by mi musiał za naklejenie tego shitu zapłacić bo nie widzę innej opcji
Są w sprzedaży do h2 takie silikonowe pokrowce w różnych kolorach które nie dość, że chronią to jeszcze światło się inaczej rozprasza czy coś takiego...
A te naklejki to jakaś bzdura chyba redbull by mi musiał za naklejenie tego shitu zapłacić bo nie widzę innej opcji
Napisano 06 kwiecień 2013 - 13:41
To fakt. Tylko jak jedziesz na nartach albo desce to jedziesz z góry i dosyć szybko i zanim się ogarniesz, że nie masz kamery to zmieni ona właściciela
Lepiej ją jakoś zabezpieczyć niż liczyć, że ją znajdziesz bo ma naklejki.
Miałem sytuacje ze kamerę zgubiłem na stoku i po 20 minutach ja znalazłem. Nigdy nie mów nigdy. Fajna rzecz, jak ktoś lubi kolorowo to czemu nie.
4 sztachety i parapet | | |
R1DE43team |
Napisano 21 kwiecień 2013 - 19:46
badziewie i wiocha ! po co obudowywac cos co jest juz obudowane ?! a chlodzenie ??? silicon dobry ale do cyckow ,na narty to najlepiej jest uwiazac kamere linka do wiazania , jak zgubisz ,wpadnie w snieg to zaden slikon ani naklejka nie pokaze gdzie jest zguba,a na lince zaraz poczujesz i zobaczysz ze cos nie tak jest i napewno kamere znajdziesz .
Napisano 26 kwiecień 2013 - 12:49
i już widać z daleka Twoją kamerę, a jak na wodzie to nie utonie
A tak na żarty to może bacik z antenty cb dołączyć 1,5 m i jeszcze flagę na topie wrzucić - efekt widoczny od zaraz
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 26 kwiecień 2013 - 13:47
badziewie i wiocha ! po co obudowywac cos co jest juz obudowane ?! a chlodzenie ??? silicon dobry ale do cyckow ,na narty to najlepiej jest uwiazac kamere linka do wiazania , jak zgubisz ,wpadnie w snieg to zaden slikon ani naklejka nie pokaze gdzie jest zguba,a na lince zaraz poczujesz i zobaczysz ze cos nie tak jest i napewno kamere znajdziesz .
bohaterow uzywam glownie w zime wiec chlodzenie nie jest mi potrzebne. wrecz przeciwnie przy -15stC przydaloby sie dodatkowe ogrzewanie dla kamery bo wtedy to nawet malo wymagajace hero1 wytrzymuje mi 2h - sprawdzone.
co do linki przy narcie to racja ale tez nie jest rozowo bo obudowa ktora dostaje sie pod narte niezle dostaje w kosc - sprawdzone.
ja juz kombinuje jak tu sobie obudowy okleic.
4 sztachety i parapet | | |
R1DE43team |
Napisano 28 sierpień 2013 - 08:14
Właśnie mam pomysł na oznakowanie w widoczny sposób kamery. Efekt raczej nieodwracalny. Mam zamiar kupić farbę w sprayu kolor pomarańcz oczowolący -jak u drogowców - i jedną obudowę popsikać (maskując wcześniej oczko, odczyt ekranu i przyciski). Nie wiem czy jest to super znakomity pomysł, ale pomarańczowy najlepiej będzie widać na śniegu, w lesie, trawie itp. Jeśli efekt końcowy będzie zadowalający wrzucę fotki na forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wróć do Porady, triki, ulepszenia - wszystkie modele · Następny nieczytany temat →