Witam, jest jakiś bezpieczny patent na przymocowanie kamery do karoserii? Bo te przylepce jakoś mnie nie przekonują. Już nie wspomnę o widoku z boku auta. Macie jakieś rady ?
Przylepiec albo przyssawka - zbyt wielu opcji nie ma Co do oryginalnego przylepca to powiem Ci, że jeśli dobrze odtłuścisz miejsce i dobrze dociśniesz to powinno raczej wytrzymać, u mnie na kasku przy prędkościach >250 sie trzymało więc sądze, że na samochodzie nie powinno być problemu
u mnie na kasku przy prędkościach >250 sie trzymało
No to kolega mnie przekonał co do przylepca. Tylko to mocowanie jest chyba jednorazowe, a chciałbym przykleić je w kilku miejscach na karoserii. Da się usunąć toto bez szwanku dla lakieru ?
Niewiedza jest pocałunkiem lenistwa.
I z tym usuwaniem może być problem. Przylepce mają to do siebie, że jak dobrze przygotujesz powierzchnię przed i nakleisz dobrze to trzyma BARDZO, BARDZO mocno. Więc co do auta to polecam przyssawkę.
Be a HERO.
MacBook Air/ Dji Phantom 2/ Zenmuse H3-3D/ full FPV
http://kamerypov.pl/...nesowy-na-auto/ Ten jest bez śruby na aparat, ale sprawuje się doskonale. Drugi o którym wspominałem, zostawiłem w Bieszczadach :/
Wydaje mi się, ze przylepiec najlepszy i najpewniejszy. Jak kolega wyżej wspominał przy takich prędkościach nic się nie dzieje. Dodam iż zaliczyłem dzwona przy 100mil/h opakowanie porysowane oraz lekko połamane. Kask zresztą również, ale wszystko na miejscu
Magnes ! Wcześniej uzywalem słabej chińskiej przyssawki... Dawała rade ale zawsze trzeba czyścić powierzchnię i modlić sie że nie odpadła.... Dorwalem stara podstawę magnetyczną od anteny CB 16cm dorobiona śruba na to adapter ststywowy gopro i jest bajka ! Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka