Witajcie,
od 2 lat użytkuję gopro hero2 motorsport pack. Zawsze były z nią problemy :/
Soft jest zaktualizowany do najnowszej wersji.
Problem nr 1 najbardziej uciążliwy: w trybie protune zatrzymuje mi nagrywanie - tak bez powodu. Z wyłączonym trybem również mi zatrzymuje ale bardzo rzadko.
Problem nr 2 - jest to w pewien sposób powiązane z problemem 1. Gdy coraz częściej zatrzymuje mi nagrywanie to w pewnym momencie kamera się zawiesza. Pomaga tylko wyciągnięcie baterii i całkowity format karty pamięci. Jak nie sformatuje karty to problem wraca. Niestety dość często nie udaje mi się zgrać materiału bo gdy gopro się zawiesi to niektóre pliki wg windowsa są uszkodzone.
Problem nr3 jeśli mówimy o trybie protune to wyłączenie go powoduje nagrywanie plików lrv i thm. Nie chce tych plików. Utrudniają mi selekcję, zgrywanie danych.
Problem nr4 nazewnictwo plików jest tak pogmatwane, że czasem nie ogarniam o co chodzi. Przykład (dane z kapelusza) - pierwszy filmik na sformatowanej karcie widnieje z nazwą GOPRO0001, a kolejny GOPRO1001, następny GOPRO0002 i tak dalej, to jest strasznie wnerwiające. Nie da rady przywrócić nazwenictwa tak jak było 2 lata temu? Czyli GOPRO0001, 02, 03, 04, 05 [...]
to chyba na razie tyle......