Trochę spamu zrobiłem - przyznaję się bez bicia, ale klip ma w sobie coś z każdego
Dzięki Taaak, choć to też kwestia tego, że przesadziłem z ostrością i konwersji Vimeo. Z resztą było to nagrywane "z ręki".
W następnym tygodniu na szczęście mam w planie budowę 2 stabilizatorów, więc ujęcia statyczne się znacznie poprawią.
Właśnie na to czekałem.
Wakacje się skończyły produkować co kto tam ma.
Jeden z ciekawszych filmików w ostatnim czasie.
Przy następnym renderze ustaw w Vegasie opcję [Disable resample] bo chyba wkradł ci się przeplot w dynamiczne sceny.
Na próbce prawy przycisk i opcja na samym dole w zakładce Switches lub z paska u góry Edit > Switches > Disable resample.
Do takich szybkich wypraw rowerowych nagrywaj 60 klatek na sekundę a nawet 120 w 720p. Nie ma na yt różnicy między 1080 a 720 a wyjdzie ci dużo ostrzej i smuklej.
Pozdrawiam
Wiem, że trochę późno, ale sesja była i wcześniej jakoś nie miałem czasu.
Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos w konkursie. Co prawda nie udało mi się wygrać nagrody publiczności (miałem 2 miejsce), ale za to nagrodę od portali internetowych, które zasiadały w Jury udało mi się zdobyć i tym samym wygrałem 1000 zł!
Jest to dla mnie ogromne wyróżnienie i bardzo się cieszę z tego powodu.
Dzięki jeszcze raz wszystkim za docenienie mojej pracy/hobby i mam nadzieję, że na tych wakacjach uda mi się nagrać jeszcze lepszy klip!