Skocz do zawartości

"); //]]>
Zdjęcie

goprokit.pl - czy ktoś zna?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

leszek

leszek

Newbie

• Użytkownik
  • 4 postów

Cześć,

Czytałem kilka wpisów dot. goprokit.pl - zamówiłem u nich zestaw filtrów, wpłaciłem na konto i .... cisza. Ani odpowiedzi na maile, telefon też głuchy, stan zamówienia cały czas "oczekuje na wpłatę". Na szczęście gimbala zamówiłem za Wielką Wodą, więc u nich wtopiłem "tylko" 139 zł.

Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tą firmą?

Pozdrawiam,

Leszek.

asmo

asmo

Specjalista

• Użytkownik
    • Pip
    • 188 postów
    • Miejscowość:Wrocław
    • Kamera: Gopro 3+ BE
    • Karta pamięci: Adata 64GB (10)

pewnie sami zamawiają od czajników ty klikasz wpłacasz to oni zamawiają i po 2 tygodniach nagle twoja wpłata dochodzi i łaskawie wysyłają ja już tak się naciołem

leszek

leszek

Newbie

• Użytkownik
    • 4 postów

pewnie sami zamawiają od czajników ty klikasz wpłacasz to oni zamawiają i po 2 tygodniach nagle twoja wpłata dochodzi i łaskawie wysyłają ja już tak się naciołem

Nie zdążą. Brak kontaktu oraz wpłata jest udokumentowana. Teraz wyjeżdżam (właśnie na wyjazd potrzebowałem filtry). Po przyjeździe zgłoszę temat na Policję i do miejscowego U.S. z prośbą o sprawdzenie - niech się oni boksują - za to biorą kasę...

Sebastian

Sebastian

Wyjadacz

• Moderator
      • PipPipPip
      • 1315 postów
      • Miejscowość:Poznań
      • Kamera: 3BE/3BE+
      • Karta pamięci: 16/32/64

A co ma US do tego ?? Jakie sprawdzanie ??

Jeśli chodzi Ci o tym czy firma w ogóle istnieje to masz stronę 

Możesz wpisać adres, nazwę i Ci znajdzie. Dziwne że kupujesz w sklepie w którym regulamin jest w budowie :(

Pozdrawiam

Sebastian

MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB

Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !! 

leszek

leszek

Newbie

• Użytkownik
      • 4 postów

A co ma US do tego ?? Jakie sprawdzanie ??

Jeśli chodzi Ci o tym czy firma w ogóle istnieje to masz stronę 

Możesz wpisać adres, nazwę i Ci znajdzie. Dziwne że kupujesz w sklepie w którym regulamin jest w budowie :(

Sebastian, ceidg znalazło... inną firmę pod tym adresem - dlatego chcę poprosić US o pomoc w tej kwestii i wyjaśnienie, czy taka firma w ogóle jest zarejestrowana...

Jasne, ze mogłem sprawdzić, ale wyjeżdżam i dość mi się spieszyło z zakupami - stwierdziłem, ze mogę zaryzykować te stokilkadziesiąt złotych - najwyżej będę ich ścigał po przyjeździe - i tak właśnie będzie...

Poza tym, ktoś u nich "czuwa" - komentarze na ich profilu na fb znikają w tajemniczych okolicznościach :)

asmo

asmo

Specjalista

• Użytkownik
        • Pip
        • 188 postów

trzeba bylo sobie pobranie wziac

Sebastian

Sebastian

Wyjadacz

• Moderator
        • PipPipPip
        • 1315 postów
        • Miejscowość:Poznań
        • Kamera: 3BE/3BE+
        • Karta pamięci: 16/32/64

Pobranie nic nie zmienia, bo nawet jeśli paczka przyjdzie nie wiesz co jest w środku.

Lepiej płacić kartą kredytową wtedy jeśli transakcja nie dojdzie do skutku chyba w najszybszym terminie otrzymasz zwrot zapłaconych pieniędzy.

@leszek też po tym adresie szukając znalazłem inną firmę. Ja zawsze oprócz sprawdzania danych firmy patrzę na ich regulamin. Im bardziej dopracowany tym może że po pierwsze to nie kopia innego z internetu oraz że ktoś stara sie porządnie prowadzić interes.

Szkoda że US w tym przypadku Ci nie pomoże a jedynie Policja, która po 2 tygodniach od zgłoszenia umorzy sprawę. Chciałbym jednak aby rzeczywistość w Naszym kraju była inna.

Pozdrawiam

Sebastian

MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB

Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !! 

Igul

Igul

Specjalista

• Moderator
        • Pip
        • 220 postów
        • Miejscowość:Poręba
        • Kamera: GoPro Hero4
        • Karta pamięci: 32GB GOODRAM

Jak teraz wygląda sprawa? Dalej cisza, nic się nie dzieje? 

leszek

leszek

Newbie

• Użytkownik
        • 4 postów

Dalej cisza. Żadnej odpowiedzi ani zamówionego sprzętu. Właśnie wróciłem z urlopu, więc na początku tygodnia puszczam temat tak jak pisałem wcześniej.

asmo

asmo

Specjalista

• Użytkownik
          • Pip
          • 188 postów

napisałem i na fb apropos posta komenta"i co nie wyślecie zamówienia?" i cisza

Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →