Napisano 27 grudzień 2014 - 15:19
Ale do gopro musialbym dokupować caly zestaw dodatków... A tak pomiędzy rd990 a sj4000 to ktora lepsza?
Ja bym wziął sj4000, rd990 to kamera naprawdę niskich lotów, korzystałem, dźwięk słaby, obraz się buja przy mocniejszych ruchach, a poza tym sj4000 ma wbudowany dotykowy ekranik. I tak brałbym GoPro Hero, ale jeśli Ci chodzi o tańsze rozwiązanie, to sj.
Napisano 01 styczeń 2015 - 22:11
Przede wszystkim do czego ta kamera ma być?
Do Hero będziesz dokupował dodatki a do pozostałych nie? Nie wiem czy nagrywają bez karty pamięci. Resztę mocowań to bez różnicy co kupisz do każdej z tych kamer kupisz w tych samych pieniądzach.
Pozdrawiam
Aha. Biednych ludzi nie stać na tanie rzeczy. Więc kup raz a mądrze, niż później zakup schować do szuflady i kupić porządną kamerę.
Napisano 07 styczeń 2015 - 19:20
Do Hero będziesz dokupował dodatki a do pozostałych nie? Nie wiem czy nagrywają bez karty pamięci.
Posiadam od niedawna (Gwiazdka ) SJ4000 i póki co złego słowa o niej powiedzieć nie mogę. Jasne GP toto nie jest, ale tragedii również nie ma. RD990 ładniej się prezentuje na zdjęciach i wygląda bardziej profi, ale jak chłopaki piszę to tylko pozory.
W kwestii dodatków @mistrzCK to koledze chyba chodziło, że SJcam jak i Redleaf dają praktycznie wszystko w komplecie, GP tylko co niezbędne. Obie natomiast nie nagrywają bez karty. Konieczna class10, inaczej wywala błąd.
Acha i SJcam nie ma dotykowego ekranu jak ktoś wcześniej sugerował.
Napisano 07 styczeń 2015 - 20:15
Posiadam od niedawna (Gwiazdka ) SJ4000 i póki co złego słowa o niej powiedzieć nie mogę. Jasne GP toto nie jest, ale tragedii również nie ma. RD990 ładniej się prezentuje na zdjęciach i wygląda bardziej profi, ale jak chłopaki piszę to tylko pozory.
W kwestii dodatków @mistrzCK to koledze chyba chodziło, że SJcam jak i Redleaf dają praktycznie wszystko w komplecie, GP tylko co niezbędne. Obie natomiast nie nagrywają bez karty. Konieczna class10, inaczej wywala błąd.
Acha i SJcam nie ma dotykowego ekranu jak ktoś wcześniej sugerował.
Jak to sj4000 nie ma ekranu ? Na każdym filmie na yt z unboxingu znajdziesz ekran, nie wiem, może masz podróbkę sj4000
Napisano 19 luty 2015 - 22:06
Moim zdaniem w tej półce cenowej lepiej wypada rd990. Obejrzałem kilka testów i "gotowych" filmów zrobionych z użyciem sj4000 i obraz wydaje mi się bardzo sztuczny. Bez znaczenia w jakim świetle. Obie z tych kamer nigdy nie będą gopro, ale uważam że rd990 jest o krok bliżej. Poznaję tę kamerę w teorii od miesiąca, w praktyce od tygodnia, jednak osiągane efekty z wszelakich testów naprawdę są satysfakcjonujące. Pod warunkiem, że ogląda się je w telewizorze HD; ) Wybierzesz, a pewnie już wybrałeś co uznasz za słuszne, ale zapewniam Cię, że model, który mi się przypodobał jest wart rozważenia ; )
Wróć do Co kupić ? · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: redleaf, sj4000, rd990, 100zł, co kupic
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3+ →
GoPro 3+ - zamiennik oryginalnej obudowy wodoszczelnejNapisany przez nms007 , 22 sie 2016 obudowa, zamiennik, Redleaf |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Ustawienia w kamerze Tracer eXplore SJ4000Napisany przez xLewinPL , 06 sie 2016 Tracer, eXplore, SJ4000, Obraz i 4 więcej |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Firmware Tracer eXplore SJ4000.Napisany przez xLewinPL , 04 sie 2016 Firmware, Soft, Tracer, SJ4000 |
|
|
|||
|
GoPro be a Hero → Kamery →
Ekran sj4000Napisany przez Ariven76 , 03 lut 2016 ekran, wyswietlacz, sj4000, gopro |
|
|
||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Problem z monopodemNapisany przez Ariven76 , 31 sty 2016 monopod, problem, sj4000, gopro
|
Gorący |
|
|