Witam wszystkich ![]()
Zaczne od życzeń
Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Chce kupic kamerke sportowa
mam ograniczony budzet około 900zł ale wiadomo im mniej wydam tym lepiej dla mnie ![]()
Kamerka bedzie wykorzystywana do krecenia filmikow na snowbordzie rolkach w wodzie i ogolnie wszystkiego ![]()
Zastanawiam sie pomiedzy tymi modelami
GoPro Hero 2014(przeraza mnie to ze jak peknie obudowa to mamy po kamerce oraz brak mozliwosci wymiany baterii)
Redleaf rd990 ( mało o niej informacji jednak widziałem ze ja raczej odradzacie,jednak cena i parametry bardzo ciekawe)
sj 4000 (cena bardzo fajna i akcesoria dodane)
Gopro Hero 3 white (wszystko piekne tylko ten kat 127 a nie 170 - ale mega mi sie podoba opcja batery bacpaca)
sony as 20 (cena fajna ładnie kreci tylko mozna z nia nurkowac do 5m troche malo)
gopro hero 2 (mega mi sie podoba jej jakosc krecenia tylko troche boje sie uzywki kupowac i nie wiem czy nie jest juz troche stara)
Raczej powyżej 720p nie bede wchodzic
Ktora z nich najlepsza ? Macie moze inna propozycje. Zalezy mi na tym zeby była wymienna bateria a najlepiej bacpac jednak moze warto ta hero 2014 ?
pozdr

Wybor kamerki - snowboard,rolki,pływanie
Rozpoczęty przez stasiu14 , 01 sty 2015 18:28
wybor kamery#1 
Napisano 01 styczeń 2015 - 18:28
Napisano 01 styczeń 2015 - 19:10
Mając 900 brał bym Hero, a za reszte akcesoria i jeszcze zostanie... Chyba za na akcesoria masz osobny spory budzet to inna sprawa. WHITE fajny bo obudowa bateria i WiFi ale jakoś słaba, pytanie czy taka sama jak w hero...
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Napisano 01 styczeń 2015 - 22:40
mozna kupic white'a za 800 zł nowego
co do akcesoriow to te na kask mi wytarczy co jest dodawane w zestawie. monopod statyw mam jedynie ciekawa opcja jest to mocowanie na klatke ale to w dalekiej przyszłosci ![]()
wiem własnie ze ta Hero jest fajna ale boje sie ,o ta baterie i ze jest jakby jednorazowa - poniewaz jak mi pewkie obudowa w innej to kupuje obudowe i sie dalej ciesze a tak to 550zł poszło....
a o tej sony as 20 co mysliscie ? bo rozumiem ze sj4000 i rd990 odpadaja ?
Napisano 02 styczeń 2015 - 21:56
sory ze troche zawracam głowe wam
ale ogladałem troche filmikow z tej kamerki sj4000 i prezentuja sie naprawde dobrze + mozliwosc dokupienia opcjonalnych baterii bardzo zacheca no i wyswietlacz tez ułatwia zycie a i cena bardzo bardzo atrakyjna
gdzie jest haczyk w tej kamerce ? polecacie ja ? bo jak tak to jestem chyba na nia zecydowany ![]()
Napisano 03 styczeń 2015 - 00:06
kurcze a lepiej wypada rd990 czy moze ta sj4000 widziałem ze na forum jest dokładnie temat jednak mało opini tam jest a na internecie zawsze jak sa porownania kamerek budzetowych to porowonja je do gopro black ktora jest o ponad tysiac złoty drozsza wiec wiadomo ze jest gorsza - moim zadniem bez sensu wgl je porownywac
Napisano 03 styczeń 2015 - 19:16
Od white wolałbym Hero2.
Miałem do czynienia i z tą i z tą.
Od używki H2 wolałbym nowe H14. Już na yt są filmiki jak pozmieniać baterie w H14.
Pozdrawiam
Mam kolegę, który ma nowe Hero i miał coś z baterią, która trzymała mu tylko 30 min. (robił wszystkie testy, ładował do pełna, rozładowywał itd.) Zamiast oddać do reklamacji, to rozebrał kamerę i wymienił na jakąś baterię z chińczyka, teraz trzyma mu godzinę
.
Wróć do Co kupić ? · Następny nieczytany temat →

Do góry