Witam! Mam problem z programem GoPro studio 2.0
Podczas importu klipu z kamery Hero 2 do kroku 1 jest dźwięk z filmu i wszystko w porządku, kiedy jednak przejdę do konwersji oraz kroku 2 pojawia się problem, ponieważ w przekonwertowanym klipie nie ma jego pierwotnego dźwięku. Po wrzuceniu go na oś, obraz jest, nie ma dźwięku. Myślałem, że to błąd programu ale w gotowym filmie również dźwięku nie ma. Co ciekawe dzieje się tak tylko w przypadku kiedy importuje filmy z kamery GoPro a kiedy wrzucę Intro do Hero 2 pobrane z YouTube dźwięk jest. Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem? Sterowniki raczej wszystkie są zainstalowane. Poniżej screen:
GoPro Studio 2.0 brak dźwięku podczas edycji
Rozpoczęty przez Mateusz Górczak , 02 sty 2015 17:43
GoPro Studio problem dźwięk#1
Napisano 02 styczeń 2015 - 17:43
Napisano 17 maj 2015 - 17:37
Witam
Mam identyczny problem jak autor tego tematu. Nie mam dźwięku w programie, gdy przejdę do kroku 2 w GoPro Studio. W step 1 jest dźwięk. QuickTime i Framework są zainstalowane. Nie mam pojęcia w czym tkwi problem. Po konwertowaniu również nie ma dźwięku. Chciałbym złożyć film w GoPro studio, ale niestety powstał problem i nie wiem co jest jego przyczyną. Bardzo proszę o pomoc lub jakiekolwiek sugestie, które pomogą mi uporać się z problemem.
Wróć do GoPro Studio 2.0 · Następny nieczytany temat →