Witam mam problem z GoPro gdy nagrywam po 29 sec wył sie nagrywanie i wyskakuje sd error. Okropnie dziła karta 10 klasy. Moje go pro jest po aktualizacji. Jest to wina słabej karty. Dlaczego nie chce mi sie nagrac wiecej niz 29 sec? Jaką karte polecacie
Problem z GoPro Hero 4 Black
Rozpoczęty przez Bambert , 06 sty 2015 16:04
Problem z GoPro Hero 4 Black#4
Napisano 06 styczeń 2015 - 16:28
ok fajnie ale wciąż nie odpowiedziałeś na pytanie...
na jakiej karcie teraz pracujesz ?
wiesz jaka prędkość zapisu ma obecna karta?
kupując kartę najlepiej spojrzeć w specyfikacje kamery z jaką prędkością zapisuje a kartę kupić z naddatkiem ...
Ja polecam Sandiski...
Napisano 06 styczeń 2015 - 16:44
Noname ? Nie dziw się
Musisz kupić coś lepszego niż karta za 10zł w lidlu. Także polecam sandisk, a szczególnie extreme.
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Musisz kupić coś lepszego niż karta za 10zł w lidlu. Także polecam sandisk, a szczególnie extreme.
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 06 styczeń 2015 - 17:09
Polecam w X-KOM za 159 zł karta Samsunga. W tej cenie są sandiski 48Mb, a samsung oferuje 80Mb zapisu, 90 odczytu. Sam korzystam i jeżeli ktoś ma szybki dysk, karta jest bezkonkurencyjna. Tym bardziej, że kilka generacji gopro później też powinna chodzić bezproblemowo (5 letnia gwarancja).
- Bambert lubi to
Napisano 08 sierpień 2015 - 19:14
podepnę się pod temat bo nie znalazłem odpowiedniego, jeśli jest Im sorry. Mianowicie mam jeden film który jest podzielony na 3 pliki :/ kamera na kasku cały czas nagrywanie ON. I mam 3 pliki GOPR0227 - GOPR10227 - GOPR20227, pierwsze dwa z nich trwają dokładnie po 17m43s. WTF? 4black v03.00
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →