Cześć, jestem nowy na tym forum i to jest mój pierwszy post.
Mianowicie którą kamerę mi poleciacie dla początkującego z tych 3
GoPro Hero2 / GoPro Hero 2014 / GoPro Hero 3 White Edition
Proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny!
Na początku należy się przywitać, później przeczytać tematy interesujące a później dopiero zadawać pytania i w normalny sposób. Moja 9 letnia córka robi takie zadania teraz w Wordzie na informatyce.
Witam i zachęcam do poczytania!!
Kolego, zakładasz dwa takie same tematy, jeden w ogóle w złym dziale, sarkastycznie zwracasz się do użytkowników, którzy naprawdę są w stanie Ci doradzić i pomóc. Według mnie coś tu jest nie tak. Będziesz szanować zasady i innych, to inni się odwdzięczą.
Podaj więcej szczegółów, na czym Ci zależy w kamerce, do czego potrzebujesz, jaki masz budżet... Im więcej szczegółów tym lepiej.
FORUM | | |
Szłem łąką, wiater wiał, kwiaty pachły, ona mnie odepchła. Więc poszłem do domu, trzasłem drzwiami, pierdłem, żygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniese!
Boje się, że niedługo takie reguły ortograficzne będą wprowadzone do języka polskiego. Teraz coraz mniej osób mówi "poszedłem", tylko "poszłem", ahh to aż kaleczy wzrok i uszy.
Przepraszam już usuwam tamten post.Kolego, zakładasz dwa takie same tematy, jeden w ogóle w złym dziale, sarkastycznie zwracasz się do użytkowników, którzy naprawdę są w stanie Ci doradzić i pomóc. Według mnie coś tu jest nie tak. Będziesz szanować zasady i innych, to inni się odwdzięczą.
Podaj więcej szczegółów, na czym Ci zależy w kamerce, do czego potrzebujesz, jaki masz budżet... Im więcej szczegółów tym lepiej.