no właśnie do posiadaczy silver 4,czy też macie to samo?
po włozeniu kamery do obudowy z zamontowaną elastyczną tylną ścianką,po zamknięciu jej robi się ciśnienie które uwypukla tą mębranę
lekko że wydaje się być napompowana?
ale tak jak sobie myślę z drugiej strony,musisz mieć lekkie wybrzuszenie na tej membranie,nie może dolegać ściśle do ekranu
bo przecież powstaje tam ciśnienie w końcowej fazie zamykanie,a że ta folia jest miękka to musi ją troszkę wypchnąć
przecież nic z tramtąd nie wysysa powietrza przy zamykaniu,tak że chyba coś mi sciemniasz hehe
albo masz nie szczelną obudowę!!! skoro uchodzi z niej powietrze i ściśle przylega folia do ekranu
a druga sprawa to po to jest dotykowy żeby do folia przypadkowo nie dotykała tak ni nie zmieniała opcji np woda
no poczekamy może się inni wypowiedzą,jak to jest z tą miękką tylną obudową
wczoraj odebrałem swoją 4 silver - freeway zaminił mi na gwarancji z 3+blacka i też mam taką poduszeczkę. Szczerze mówiąc przez ten dotykowy tył strasznie trudno jest obsługiwać ten ekranik albo ja mam takie koślawe palce albo to tak działa. poza tym kamerka zacna przez ten ekranik wydaje sie być optycznie jeszcze mniejsza od poprzedniczki