Hero3+ Black gwarancja usa
Rozpoczęty przez PiotrSK , 22 sty 2015 20:20
Napisano 23 styczeń 2015 - 07:57
Sorry za zamieszanie ze zdublowanymi postami... Nie zauważyłem działu gwarancje Forum przeszukałem, ale odpowiedzi na moje pytania nie znalazłem... Czy OSTATNIO ktoś wysyłał, jak długo to może trwać i czy z Waszego doświadczenia podejrzewacie możliwość wymiany na hero4 silver skoro 3+ black już nie produkują?
Za zamieszanie sorry, nie skazujcie mnie na wieczne potępienie
Pozdr.
Za zamieszanie sorry, nie skazujcie mnie na wieczne potępienie
Pozdr.
Napisano 24 styczeń 2015 - 01:22
Ok, wybaczamy Co to za różnica, czy ktoś wysłał kamerę miesiąc temu czy dwa dni ? Oni zawsze będą tacy sami, profesjonalni i możliwie jak najszybsi Jeśli się boisz, to nie ma czego, wszystko będzie dobrze. [EDIT] Przepraszam, nie zauważyłem, że kamera poleci do holandii, myślałem, że normalnie do freewaya. Tutaj sytuacja się trochę wydłuży, ale nie powinno lecieć rok Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 24 styczeń 2015 - 07:10
z Niemiec szło pond 2 mesiące więc.....
Co ci szło tak długo i czym wysyłałeś?
Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 24 styczeń 2015 - 15:49
Zastanawiam się i podpytuję jak dziki, bo u mnie sytuacja jest niecodzienna, chyba!? Wysłałem w zeszłym tygodniu UPS-em na koszt... GoPro wg zaleceń supportu ze stanów ( dzięki Filipa) ,i dodam jeszcze, że kamerka jest już jakieś 6 miesięcy po gwarancji, brak dowodu zakupu itp. ale poproszony zostałem o wysłanie wg procedury gwarancyjnej z inf. , że ta będzie zrealizowana Dlatego tak nerwowo podpytuję co jak i kiedy, bo lekko niedowierzam Jeśli jeszcze, uda się przytulić 4silver to chyba ołtarzyk GoPro w domu wystawię
Dam znać jak się temat zakończy... Trzymajcie kciuki za hero 4 Silver
Pozdr i dzięki za informacje.
Dam znać jak się temat zakończy... Trzymajcie kciuki za hero 4 Silver
Pozdr i dzięki za informacje.
Napisano 02 luty 2015 - 19:16
Update w temacie. GoPro już do mnie wraca. Powinna być niedługo, ciekawe czy naprawiona czy też nowa...
Wróciła do mnie ale... karta pamięci, którą zostawiłem w kamerze Masakra jakaś, jakby nie mogli wysłać już z kamerą ;/
Temat ciągnie się już niemal 3 tydzień i zero informacji jak na razie, ale skoro pofatygowali się z kartą to podejrzewam, że teraz sprawdzają co z kamerą...
6 tydzień i nic... Zaaajebiscie :/
Wróciła do mnie ale... karta pamięci, którą zostawiłem w kamerze Masakra jakaś, jakby nie mogli wysłać już z kamerą ;/
Temat ciągnie się już niemal 3 tydzień i zero informacji jak na razie, ale skoro pofatygowali się z kartą to podejrzewam, że teraz sprawdzają co z kamerą...
6 tydzień i nic... Zaaajebiscie :/