Witam.
Kupiłem kamerkę na amazon.fr i 22.01.2015 przyszła do mnie paczka no i niestety mam problem z dźwiękiem w moim GoPro 4 Silver. Otóż w ogólne on się nie nagrywa. Na początku myślałem że to przez obudowę no ale dźwięku nie ma nawet jak nagrywam bez niej. Pomyślałem sobie, wgram nowe oprogramowanie… bez zmian. Wgranie nowych sterowników na komputerze też nic nie pomogło. Tak, więc mikrofon padnięty pomyślałem i nagle przyszedł mi pomysł sformatowania karty. Zrobiłem to na komputerze i ku mojemu zdziwieniu po włożeniu karty do kamerki i nagraniu krótkiego filmu dźwięk był. Tak, więc to nie mikrofon jest zepsuty. Już zacząłem się cieszyć, zmieniłem ustawienia w kamerce na takie, jakie były wcześniej, połączyłem z telefonem i znowu cisza…. Tak, więc znowu sformatowałem kartę i znowu za pierwszym razem zadziałało. Działało tak długo jak nie zmieniłem obojętnie jakiego ustawienia. Tym razem zmieniłem ilość klatek z 30 fps na 60 fps przy 1080 i znowu nie nagrywa dźwięku. Powrót do 30 klatek nic nie zmienił. Wydaje mi się, że to może być zepsuty software. Jak myślicie? A może to jednak walnięta karta? Niestety nie mam innej żeby sprawdzić.
Nie uśmiecha mi się odsyłanie tej kamerki bo zaraz jadę na narty i wiadomo GoPro musi jechać ze mną
- Portal Portal
- Forum Forum
- Video Video
- Galeria Galeria
- CO NOWEGO CO NOWEGO
- SZUKAJ SZUKAJ
- Kalendarz Kalendarz
- Shoutbox Shoutbox
- Więcej
Więcej