Witam ! Mam pytanie do forumowiczów ile wam trzymają baterie orginalne i zamienniki zimą ?. Powiem tak byłem ostatnio w Zakopanym gdzie temperatura oscylowała w granicach od -4 do +3 stopni. Bateria oryginalna wytrzymała mi około 20min (nagrywane scenki od 1min do 3min) a baterie firmy Newell wytrzymały mi około 5-8 min (nagrywane scenki od 1-3min) . Dodam że kamera cały czas była na zewnątrz, w żadnym pokrowcu czy kieszeni. Ogólnie straszna padaka.Latem baterie wytrzymują mi około 1h. Dodam kamera to roczna gopro 3 BE. Trzyletni Panasonic HC-V 700 na mrozie spokojnie ponad godzinę nagrania wytrzymuje. Jak to jest u Was ?
Baterie zimą ile wam trzymają ? gopro 3BE
Rozpoczęty przez zalew79 , 01 lut 2015 12:53
Napisano 17 styczeń 2017 - 21:05
Witam
Na początku się przywitam
A teraz do rzeczy dzisiaj byłem na nartach(temperatura w granicach -7)i myślałem ze mnie szlag trafi wziąłem ze sobą trzy baterie (jedna oryginalna i dwa zamienniki newell) wszystkie naładowane do pełna według wskazań ładowarki, ładowarka tez newell i wszystkie trzy nie wytrzymały nawet 10 min, na początku pokazywało full a za chwilę pusto, podejrzewam że wina leży po stronie ładowarki.
Mam pytanko czy warto zainwestować i kupić oryginalną ładowarkę
Dzięki i pozdrawiam
Na początku się przywitam
A teraz do rzeczy dzisiaj byłem na nartach(temperatura w granicach -7)i myślałem ze mnie szlag trafi wziąłem ze sobą trzy baterie (jedna oryginalna i dwa zamienniki newell) wszystkie naładowane do pełna według wskazań ładowarki, ładowarka tez newell i wszystkie trzy nie wytrzymały nawet 10 min, na początku pokazywało full a za chwilę pusto, podejrzewam że wina leży po stronie ładowarki.
Mam pytanko czy warto zainwestować i kupić oryginalną ładowarkę
Dzięki i pozdrawiam
Napisano 18 styczeń 2017 - 07:43
Też miałem podobny przypadek ostatnio na pilsku. Kamera na kasku wytrzymała 3 min. Było minus 20. Potem włozýlem kamere do kieszeni softshela by sie ogrzała. Po tym zabiegu hulała z dobre pół godziny
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
- mistrzCK lubi to