Witajcie,
wykańcza mnie sytuacja z moja kamerą nigdzie nie znalazłem podobnego problemu a na pewno nie natrafiłem. Wiec jeśli ktokolwiek ma jakieś pomysły apropo naprawy błędu, stawiam dobre piwko
Opis;
Mam problem z odpalaniem kamery tylko i wyłącznie z nim. Poza tym kamera działa bez zastrzeżeń ( jeśli będzie mi dane po walkach ją odpalić, ale po różnych trikach z wyciąganiem bateria, karty czasami hard resetem odpalam ja) domyślacie się jak wkurzające jest to kiedy chcesz skorzystać z kamery i czasami trzeba namęczyć się kilka/kilkanaście minut żeby ta nie tania zabawka się raczyła szanownie się odpalić.
Przy włączaniu kamery świeci się tylko tylnia dioda i tu właśnie zaczyna się moja zagadka czasami pulsuje pare razy by wkońcu zaświecić się światłem stałym i już nic nie pomaga poza wyciągnięciem baterii na jakiś czas, czasami też świeci się pulsacyjne az w końcu przestaje i kamera dalej nie idzie. A czasem odpala się bez zarzutu jeśli ma taką ochotę. Wszystko ma miejsce do "zaskoczenia" czerwonej doidy z przodu kamery bo gdy ona zaświecie kamerka zawsze się odpala i nie ma żadnego problemu nie zawiesza nic się nie dzieje. Problem występuje na orginalnych i nieorginalnych bateriach na naładowanych na full i nie, najczęściej gdy zostawię ja na jakiś czasy wyłączoną to zawsze się pojawia problem z odpaleniem. Inna zastanawiającą mnie kwestia jest sprawa z UPDATEM robię ja przez stronę producenta nagrywając na kartę pamieci cały cykl zawsze przechodzi i jest komunikat że zakończył się sukcesem. A przy odpaleniu mam zawsze wersje 2.0.00 chyba są już bardziej zawansowane wersje bo tą mam już jakieś 8 mc.
Oczywiście chciałem przyoszczędzić 200 zł i kupiłem kamerę na allegro która okazała się sprowadzona ze stanów więc mam problem z serwisem.