Hey!
Główne moje pytanie chodzi o możliwość mocowania. Co lepsze:
1: słynne klejenie
czy
2: mocowanie na kask (ACHOM-001)
Chodzi w sumie o to drugie mocowanie. Wolałbym nie niszczyć sobie kasku na snowboard klejąc do niego jakieś płytki :/
1: nic nie kupiłem jeszcze dlatego pytam - dzieki Igul
2: forum - takie czy inne - jest chyba po to żeby pomagać mniej doświadczonym userom w obyciu. Tobie chyba daleko do tego ale to offtop
W sumie to mi dużo nie wyjaśniło co jest lepsze
Bo mam niby mocowanie na kask, które w żaden sposób nie niszczy mi kasku, a mam kleić mocowanie do kasku, które jest na jakimś kleju i głównie chodzi o ten klej czy w razi wypadku jestem w stanie go usunąć nie powodując uszkodzenia na kasku (benzyna np)
I czy mocowanie za pomoca np nie jest lepsze?
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
drogi kolego...
tu nie chodzi o to czy to ja jestem pomocny tobie czy nie ....
a chodzi o to że ty sobie sam nie potrafisz pomóc bo twoje wygodnictwo i lenistwo Ci na to nie pozwala, jeśli ktoś potrzebuje ode mnie pomocy to ją dostanie ale po co mam powtarzać coś co już jest podane na tacy ?
A panowie moderatorzy tylko wspierają takich wygodnisiów yhhhh.... czarno to widzę
na pewno nie są od tego by co tydzień był pisany identyczny post z identycznym pytaniem ....
nie nie jest lepsza...
przyklej mocowanie zgodnie z instrukcją którą ZNAJDZIESZ na tym forum lub w internecie np. na YT
i przekonasz się że dobrze przyklejony przylepiec jest najlepszy.