Witam mam problem posiadam kamerę hero 3 black oraz przejściówkę adapter usb jack do tego mikrofon drift. Po podłączeniu mikrofon nie reaguje, czym to może być spowodowane ? miał ktoś podobny przypadek?
Napisano 05 marzec 2015 - 20:53
Czytałem ten temat i nic mi nie pomógł gdyż ja mam pojemnościowy mikrofon i po podłączeniu przejściówki nagrywa mi dalej z kamery a nie z mikrofonu... podejrzewam że muszę zakupić oryginalną przejściówkę gopro a nie jakiś zamiennik ... nie rozumiem po co oni to sprzedają i ludziom problemy przez to robią ...
Napisano 10 marzec 2015 - 16:16
Nie działa bardzo w porządku, używam go także przy komputerze i koledzy nie skarżą się na jakość dźwięku
Ale głównie to siedzi w kamerce, a kupiłem go po to, aby nie było szumów jak jadę rowerem....
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: mikrofon
Start... → Co kupić ? →
Mikrofon do GoPro CHDHA-301 (2014)Napisany przez Naturszczyk , 06 gru 2016 Mikrofon |
|
|
|||
Drift Innovation → Akcesoria → Akcesoria →
Wybór mikrofonu do Ghost-sNapisany przez Hubert , 12 kwi 2015 mikrofon, audio, akcesoria |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
Wywiady w biegu - tylko nie gopro ;)Napisany przez Biegacz92 , 08 lut 2015 gopro, bieganie, wywiad, mikrofon i 2 więcej |
|
|
|||
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] Mikrofon AudioTechnica ATR-3350, GoPro Head Strap, PowerBee Chest MountNapisany przez 13b , 29 kwi 2014 atr-3350, mikrofon, head strap i 4 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Micover Stickover Windscreen - włosie na obudowęNapisany przez Sebastian , 22 lis 2013 micover, stickover i 2 więcej |
|
|