Cześć zastanawiam się nad kupnem gopro hero 4, ale nie jestem do końca przekonany, która będzie lepsza. Widziałem filmiki jednego z użytkowników gdzie pies miał zamontowaną kamerkę i jakość była mega - 4k, drugi filmik w fhd jakością nie powalał szczerze mówiąc. Teraz zastanawiam się nad wyborem kamerek i kieruję się w stronę blacka, ale pewny swego nie jestem, bo jednak ekran lcd kusi, chociaż z drugiej strony pod wodą uzywać go nie można o ile się nie mylę (mam na myśli wybór ustawień w menu) to poza tym będę mógł robić podgląd za pomocą komórki. Jak macie jakieś rady to chętnie poczytam.
Druga opcja jest taka, że budżet to około 800 euro (lub $) i tutaj jest problem, bo czytałem że celnicy niezłe opłaty mogą dać nawet 27% z tego co pamiętam, więc czy da się coś z tym zrobić czy jedyna opcja to mieć znajomego w danym kraju, czy jest jakieś inne wyjście?
pozdrawiam
edit: po tym filmiku co prawda na gropro hero3+ skłaniam się ku wersji black, tak naprawdę dopiero w rozdzielczości 4k obraz staje się prawdziwie przejrzyty, na tym filmie najlepiej widać to pod koniec kiedy obraz z 2.7k zmienia się w 4k.

Do góry