Witam. Od nie dawna jestem posiadaczem kamerki Go Pro4 Silver. Jak zauważyłem, w ustawieniach do zdjęć można wyróżnić 2 tryby : Wide oraz Medium z tym że w Medium zdjęcia są wykonywane nie w 12 a lecz 7 MP. Rzecz w tym że do zdjęć które chce wykonać przydał by mi się tryb Narrow (z wąskim polem widzenia) Występuje mozliwość tego trybu niestety tylko przy nagrywaniu. Jest wogóle możliwość dołączenia tego trybu do zdjęć, poprzez Go Pro studio ? Badź poprzez wizytę w serwisie ? Lub inne sposoby ? Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam.
Napisano 25 kwiecień 2015 - 21:59
Dokładnie wycinanie klatek z filmu, minus tego taki że zdjęcie będzie rozdzielczości filmu i tyle
A pozatym to jest kamera i jej głównym zadaniem jest rejestrowanie filmów, zdjęcia to tylko dodatek ale całkiem fajny szczególnie night photo lub night lapse
Pozdrawiam
A pozatym to jest kamera i jej głównym zadaniem jest rejestrowanie filmów, zdjęcia to tylko dodatek ale całkiem fajny szczególnie night photo lub night lapse
Pozdrawiam
Napisano 27 kwiecień 2015 - 09:32
A czy kamera nie ma wymiennej optyki? Ale to jest zabwaka bardzo mobilna i fajnie byloby zmienic szkielko malutkie i zachowac natywna rozdzialke a nie kosztem jakosci. Michal kamera to pojecie ogolne jak i samochod ja osobiscie od kamery wymagam duzo ale to temat o malych kamerkach (zabawkach) mimo to cena zobowiazuje
Napisano 27 kwiecień 2015 - 12:16
A czy kamera nie ma wymiennej optyki? Ale to jest zabwaka bardzo mobilna i fajnie byloby zmienic szkielko malutkie i zachowac natywna rozdzialke a nie kosztem jakosci. Michal kamera to pojecie ogolne jak i samochod ja osobiscie od kamery wymagam duzo ale to temat o malych kamerkach (zabawkach) mimo to cena zobowiazuje
Siema gopro możesz wymienić optykę ale nie na zawołanie gdy tylko chcesz bo tak to nie działa jak w lustrzankach.
Oto cały proces
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GoPro4, Photos, Zdjęcia
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Sporty zimowe →
Narty&snowboard Wieżyca- pierwsza produkcja- GoPro 4 SilverNapisany przez Sebex , 09 sty 2016 Snowboard, GoPro, gopro4 |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Kamera do podróżowaniaNapisany przez Golon , 01 paź 2015 manta, podróże, zdjęcia, filmy i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Go pro 4 silver i jakość zdjęćNapisany przez pstanek , 14 lip 2015 zdjęcia, jakość
|
Gorący |
|
|
||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Wakacje w pigułce z GoProNapisany przez artur89 , 11 lip 2015 gopro4, wakacje, timelaps i 2 więcej |
Gorący |
|
|
||
Akcesoria peryferyjne → Karty pamięci →
Test kart microSD SanDisk Ultra vs Kingston U3 80/90Napisany przez Qczer , 24 cze 2015 GoPro4, SanDisk Ultra i 2 więcej |
|
|