Witam, czy zna ktoś jakąś polską stronę z akcesoriami do kamery Akcesoria do Xiaomi Yi?
czy tylko z zagranicznych można coś zakupić.
pozdrawiam.
Moze stricte polskiego sklepu Xiaomi nie ma, ale powiedzmy, ze jest na ta chwile polsko-czeskie rozwiazanie tego problemu:
a tu kilka informacji o tym sklepie:
Co prawda pisza, ze magazyn i wysylka jest z Pragi ale znajomemu wyslali z Cieszyna towar, doreczenie chyba po ok 5 dniach.
Szybka realizacja, wysylka chyba kurierem, jest opcja pobrania rowniez. Osobiscie nic tu nie zamawialem jeszcze.
Opaske MiBand chcialem u nich kupic, ostatecznie zamowilem taniej na Ali i czekam juz 3 tygodnie bo Sweden Post
albo sprzedawca w wa.a leci.
Tak czy siak - adres o tyle ciekawy, ze ewentualny proces reklamacyjny jest sensowniejszy niz w przypadku odsylki do Azji,
jakby byla taka potrzeba w ogole.
Ja wole z Azji, mimo wszystko sciagac, po prostu taniej caly czas. Jak tylko sprzedawca jest pewny i po stronie China Post
nic sie nie dzieje, a ostatnio coraz czesciej, odpukac, nic sie nie dzieje, to zamowienie mam w domu po tygodniu, poltora max.
Tak, ja jestem autorem. Sample znajdują się pod filmem. Są tam wideo z nagrań w nocy i w dzień w ruchu i statyczne, kilka zdjęć razem z efektem rybiego oka i bez. Jest też timelapse, ale trzeba zrobić go samemu w programie zewnętrznym. Wszystko poza timelapse jest nagrane w 1080p 60fps.
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Pozostałe video →
Xiaomi Yi :DyskusjaNapisany przez Eryk9o9 , 29 sty 2016 xiaomi yi |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Zdjęcia. TimeLapse →
Zima 2016 :DyskusjaNapisany przez Eryk9o9 , 29 sty 2016 zima xioami yi, xiaomi yi, 4K |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
BlackView Hero 1 vs BlackView Hero 2 vs Xiaomi YINapisany przez wachuwach , 29 paź 2015 BlackView Hero, kamera sportowa i 2 więcej |
|
|